slawek66 napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):slawek66 napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):slawek66 napisał(a):Szanowny Vedranie
przykra sprawa ze trafiles na oszusta
mysle ze tak samo zle sie czujesz jak polacy oszukani przez chorwatow
ciekawi mnie po co ci paszporty gosci, bo kasa to wiadomo
pozdrowienia
slawek
i kasa i passporty do wlascicilow..
czy pracowales w policji ???
bo nie rozumie po co wam te paszporty
chyba nigdy nie slyszalesz ze kadzy gosc powinni byc zameldowani..a gdzie o goscu znalesc dane jezeli nie w passporcie
albo nie wiesz o co mi chodzi albo celowo unikasz odpowiedzi, tak wiec powtorze,
dlaczego nie mozna goscia od razu po przybyciu do apartamentu zameldowac, a domagasz sie zeby ten sam gosc od razu zaplacil, dlaczego nie mozna sobie odpisac danych z paszportu, to tylko kilka slow,
ja na przyklad jestem bardzo przywiazany do swoich dokumentow i nigdy bym ci swojego pasportu nie dal inaczej niz do wgladu
pozdrowienia
jest normalnie ze gosc przyjedzie..obejrze apartament..zaplaci, odda passport ze wlasciciel sprawdzi dane do zameldowanie i ze wroci passport.. Ja nigdy nic inaciej nie mowilem.
To jest normalne... jest taka oferta.. z ktora sie przy rezerwacji nikt nie musze zgadac i nie rezerwowac. HolidayHome wymaga 100 eur.. GWARACJE przy dojedzie... inna biura wymagaja dodatkowa zaplate za przatanie. Znaczy jest propozycja... a czy ktos ja biore..znaczy ze sie zgadza z nia. Jezlie ktos do moich klientow nie otrzyma passport z powrotem to prosze sie ogloszyc do mnie..