Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

I połowa sierpnia- rezerwować czy jechać w ciemno?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Betty
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betty » 09.07.2005 19:57

witam serdecznie!:)

zaczytuję się w Waszym forum, oglądam zdjęcia-wiele cennych informacji!!- i planuję pierwszy wyjazd na Chorwację:)Mój mężczyzna ma tylko 5 dni urlopu, więc wykombinowałam 6-15 sierpnia: 10 dni:)Zastanawiam się tylko, czy rezerwować nocleg, czy szukać na miejscu, bo sierpień jest najbardziej oblegany... Napiszcie proszę, jakie macie doświadczenia? Chcemy zahaczyc o Plitvice z noclegiem i rano w niedzielę ruszyc do Dalmacji, jeszcze nie wiem, gdzie konkretnie- poczytam Wasze komentarze i zdecyduję:)

dzieki z góry za wszelka pomoc!

pzdr
Betty
BEATA J.G
Podróżnik
1polowa sierpnia -rezerwowac czy jechac w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) BEATA J.G » 10.07.2005 14:27

Lepiej zarezerwowac nie bedziesz tracila czasu na poszukiwania zobacz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link .pl polecam sama sprawdzilam jde juz 3 raz za posrednictwem tego biura
Betty
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betty » 11.07.2005 13:49

dzieki, rzeczywiscie ceny atrakcyjne. pomysle jeszcze...
pzdr
wedrowycz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wedrowycz » 16.07.2005 07:15

Betty napisał(a):zaczytuję się w Waszym forum, oglądam zdjęcia-wiele cennych informacji!!- i planuję pierwszy wyjazd na Chorwację:)Mój mężczyzna ma tylko 5 dni urlopu, więc wykombinowałam 6-15 sierpnia: 10 dni:)Zastanawiam się tylko, czy rezerwować nocleg, czy szukać na miejscu, bo sierpień jest najbardziej oblegany...

Ja z lektury forum, relacji osob które były oraz swoich doświadczeń sprzed 3 lat zdecydowanie wybrałem jechanie w ciemno (23 lipca).
Wolę poświęcić godzinkę na obejrzenie apartamentów na miejscu - powinno być trochę taniej niż przy rezerwacji, ale przede wszystkim chodzi o "naoczne" stwierdzenie, czy dane miejsce nam się podoba czy nie.
Pozdrawiam,
Tomasz
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 17.07.2005 08:06

Popieram Wedrowycza.
Sam testowałem wyjazdy w ciemno, wiesz za co płacisz i ponegocjować można.
Ponadto jeżeli nie jest to wielka grupa, kwatery znajdziecie bez problemu.
pozdrav 8)
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 17.07.2005 08:42

Termin ten faktycznie zbiega się z nasileniem ruchu turystycznego, jeżeli jednak nie upierasz się co do konkretnej miejscowości, to na pewno bez większych problemów znajdziesz kwaterę jadąc w ciemno.Ja w tym terminie 2 lata temu uparłem się na miasto Hvar i też udało się.Trzeba było na to stracić trochę czasu, a poszukiwanie kwater w skwarze Dalmacji nie należy do przyjemności.Ale nie wolno się zniechęcać!
Pzdr
BaryCCC@poczta.onet.pl
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaryCCC@poczta.onet.pl » 17.07.2005 20:48

Proszę jechać w ciemno.Znam osoby ktore rezerwowały pokoje z adriatica net-i mieli kwatery przy magistrali jadranskiej,plaże również.Ogromny halas od przejeżdzajacych samochodow.Porównanie-Ja mialem dom caly do dyspozycji i zaplacilem 36euro za dobę a oni 42euro za dobe.Miejscowosc nazywa sie Marina k/Trogiru. Bardzo cicho i spokojnie.Chcesz wiedzieć wiecej pisz do mnie na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plwiam
Betty
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betty » 18.07.2005 13:41

dzieki za sugestie:) wstepnie wybralam Podgore i prawdopodobnie pojedziemy w 4 osoby. wyslalam maile z pyt o nocleg, ale na razie dostalam odpowiedzi:85 i 70 EUR za apartament. Liczylismy na cos tanszego np 50 EUR bez klimy, moze byc 1 pokoj i łózko w kuchni.. Tak jak piszecie, na pewno latwiej wynegocjowac cene na miejscu i zobaczyc to, za co się płaci..Jesli nic lepszego nie znajde, pewnie tak zrobimy.
pozdrawiam wszystkich!
BEATA J.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BEATA J.G » 19.07.2005 14:22

Ja w zeszlym roku za apartament 6 osobowy placilam 55 euro dwie sypialnie i duzy pokoj goscinny gdzie mogly jeszcze spac 3 osoby. Bylismy na wyspie Ciovo.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone