tajemniczy napisał(a):ja do Razanj 13 lipca w piątek śmigam data fajna
Coś Ty mi tu miszczu kolorowy ściemę walisz
tajemniczy napisał(a):poczytałem twoją relację z Metajny i wyperswadowałem Tajemniczej że zmiana miejsca wskazana, znalazła nową kwaterkę więc śmigamy
Tajemnicza rodzinka jak pogoda, zmienną jest
Yelcyn napisał(a):Witam wszystkich a już szczególnie autora tej relacji
Yelcyn napisał(a):Obawiam się, jednakże iż nie będę mile powitany, gdyż spełnię niejako proroctwo Anakina i dołożę sie do tego, iż Rizanj już nie będzie taki "samotny". Razem z drugą rodziną będziemy robili za tłum
Yelcyn napisał(a): ale czy zauważyłeś gdzieś tam na brzegu moczykijów lubujących się w innych rybkach?
Pisałeś też, że będziesz odkrywał własne "źródełko" pozyskania rybek. Udało się?
anakin napisał(a):Co do pozysku.....
Niestety mi się nie udało (ale też jakoś specjalnie nie szukałem)..
Wiem,że w Rogoźnicy jest targ,ale trzeba tam być chyba rano żeby cokolwiek dostać....
anakin napisał(a):Nie wiem gdzie masz chatę...
Yelcyn napisał(a):P.S. No dobra, dzisiaj wieczorem ponegocjuję i zapytam o dokładne dane. jak to się skończy dla mnie wizytą w galerii handlowej, sadzeniem znów jakiś kwiatków i innych perukowców, kloników i cyprysików to już nie zyjesz!
Yelcyn napisał(a):Z drugiej strony synek ma 9 lat. Uwielbia pływać i nurkować.
Yelcyn napisał(a):
Przyjaciel w kuchni pracował z Chorwatem, kilkoma Węgrami. Właścicielem był Niemiec, tak więc... podziela Twoją opinię o Niemcach
andrzejk1975 napisał(a):woda naprawdę cudoooooooooooowwwwwwwwwwnaaaaaaa prawie jak ta z Lichenia
Yelcyn napisał(a):andrzejk1975 napisał(a):woda naprawdę cudoooooooooooowwwwwwwwwwnaaaaaaa prawie jak ta z Lichenia
W moim malutkim mieście, największy kościół ma przy wejściu wydrążony kamień na wodę święconą. Mieszczą mi się dłonie...
Szok, nie wiedziałem że w Licheniu można pływać, nurkować, że o ryb łowieniu nie wspominam
Dziękuje jednakże za podanie namiarów "pływackich". O "wędkarskie" będe musiał zadbać sam. Jak z przyjacielem zaopatrzeni w wodę święconą (whisky, wódeczka, pifko - niepotrzebne skreślic lub dodać) pójdziemy na ryby to niech drżą rekiny!