Warto, warto.
Wszystkiego najdłuższego !
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):Anakin, melduję się i ja i z niecierpliwością czekam na informacje na temat węgierskich skrótów, bo przyznam że mnie zaskoczyłeś. Do tej pory czytałem negatywne opinie na temat drogi 82 i już mam zaplanowaną 81, a ty tu nagle odwrotnie radzisz? Możesz coś więcej na ten temat?
Nie czuję się specjalistą od węgierskich skrótów, nie mam np bladego pojęcia o 86 ,ale akurat o 82 i 81 mogę co nieco powiedzieć.
Z 82 korzystałem i planuję nadal korzystać o ile sytuacja jaka powstała po wydarzeniu w mieście Ajka nie wpłynęła na jakość ruchu kołowego w tym rejonie.
Co zaś do 81 to jakość nawierzchni bez zarzutu.Do Sored (od 7-ki) dojechałem o własnych siłach i nie mam do niej zastrzeżeń.Potem jechałem na...............lawecie i powiem Ci,że asfalt również był spoko.
Chodzi raczej o ruch jaki panuje na 81.No ,ale o tym później.
Znacznie późnej....Leszek W napisał(a):Byłem w ubiegłym roku w Razanju i rzeczywiście po zjeździe z jadranki jedziemy i jedziemy, aż córka pyta cytatem z "Sami Swoi": "Łoj tatko, gdzie my przyjechali?"
Pozostaje mi tylko potwierdzić Twoje słowa.
To takie chorwackie.........Krużewniki
Dla zobrazowania tego o czym mówię proponuję filmik znaleziony w necie.
Nie jest on mojego autorstwa,ale myślę,że "ktoś" się nie obrazi jeśli go wykorzystam.
Tak się jeździ po Rażanj
Widać tu też nasze lokum.
Czas:3:29- 3:34
andrzejk1975 napisał(a):Nie wiem skąd startujecie ,ale jadąc z Bratysławy do Gyor, a potem 82 ,81 ,w kierunku Balatonu to się cofniecie ?! na płd. wschód ,zamiast płd. zachód, bez sensu . Z Bratysławy polecam skok w kierunku Austrii pod Vien A6/A4 , potem S1 -objazd Wiednia do A2 i lecicie w kierunku Graz , ja tamtędy pomykam na Włochy ,świetna droga opłaty malutkie .
Z Graz A9 do granicy z Słowenią i dalej E57 /E59 w kierunku Ptuj i dalej A4 na Zagrzeb , ja tak bym tę trasę ułożył, prawie non stop autostrada .
anakin napisał(a):andrzejk1975 napisał(a):no mi to akurat nie po drodze Anakin chłopie odezwij się Tico białe remontujesz
Ale,że.........o so chodzi?
CROberto napisał(a):BeJur napisał(a):anakin napisał(a):
Wybaczcie jednak,ale to już.............koniec
szlaban Ani, szlaban opuść
Masz na myśli Jego miecz MOCY........ Świetlisty
CROberto napisał(a):A tak przy okazji........dopiero po tygodniu rozszyfrowałem TE "krzaczki"
z Twojej wizytówki ANI - i......wychodzi mi 13 Posterunek.....to prawda...
Bo wtedy to jesteśmy sąsiadami...
Pozdrav.
Powrót do Nasze relacje z podróży