anakin napisał(a):Prym wiodły oczywiście..............panie! Nie wiem czy to kwestia genetyczna,czy ten gatunek tak po prostu ma,ale..........
anakin napisał(a):Witam ziomala.
Dobrze,że jesteś bo te warszawskie mnie tak "oblazły,że masakra!
anakin napisał(a):Ale wiesz co, Krystof
Niechcący poddałeś mi pomysł na tegoroczny Pag.
Po prostu siądę se na jakieś hałdzie piaszczyto- kamienistej i będę tak siedział.
Co prawda g.....zobaczę,ale będę............oryginalny!
anakin napisał(a):
Gdy podchodzimy bliżej słyszymy,jak pewiem młody Chorwat,który sprzedawał na jednym ze stoisk gada coś o..............polskiej mafii pokazując na nasze panie!
No to k.....pięknie,se myślę.
Zaraz dostaniemy po ryju,albo nas powieszą na tych straganach i będziemy tam wisieć jako przestroga dla innych,nie mniej upierdliwych turystów
Pełni obaw dochodzimy na miejsce, a tam okazuje się,że nasze panie tak "stargowały" młodego z ceny,że ten już chyba nie bardzo wiedział jak się nazywa! Ręce gościowi opadły i widzę,że jeszcze chwila i da im to wszystko za darmo, byleby sobie już poszły!
Coś tam jeszcze rzuca na odchodne o mafii,ale tym razem już z uśmiechem na ustach ( pewnie dziękował Bogu,że to już koniec transakcji)
A my możemy już udać się do miasta.
matixero napisał(a):Witam wszystkich:)
To mój pierwszy post na forum ale czytam go już od dłuzszego czasu, czemu akurat tutaj?? Bo w tym roku do Razanja się wybieram:) Czekam na dalszą relacje:)
P.S. Z tego co widziałem i czytałem to Razanj jest raczej tzw. " zadupiem" prawda?? I tutaj pytanie do szanownego Anakina, jest tam gdzie wyskoczyc wieczorem?? Jakiś pub, restauracja??
Powrót do Nasze relacje z podróży