Miecia napisał(a):obawiam się jednej rzeczy - dostaniemy kopa stąd i będą nam kazali założyć osobny wątek
trudno wytrzymamay
Miecia napisał(a):obawiam się jednej rzeczy - dostaniemy kopa stąd i będą nam kazali założyć osobny wątek
Miecia napisał(a):JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):obawiam się jednej rzeczy - dostaniemy kopa stąd i będą nam kazali założyć osobny wątek
trudno wytrzymamay
a czy Ty wiesz, że sami zostaliśmy na placu boju
JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):obawiam się jednej rzeczy - dostaniemy kopa stąd i będą nam kazali założyć osobny wątek
trudno wytrzymamay
a czy Ty wiesz, że sami zostaliśmy na placu boju
zauważyłem że jak piszemy to tylko jesteśmy we dwoje
Miecia napisał(a):JOHNPLAYER napisał(a):a terz..........................................(uwielbiam tańczyć....przetańczyłbym z.....całą noc)))
nie załamuj mnie, chyba sobie, za przeproszeniem j...a robisz
Miecia napisał(a):super się tańczy, tym bardziej na odległość, w dodatku żadne z nas nie jest w szoku
JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):super się tańczy, tym bardziej na odległość, w dodatku żadne z nas nie jest w szoku
chyba Twoja uroda mogłaby mnie zszokować....ale twardy jestem
Miecia napisał(a):JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):super się tańczy, tym bardziej na odległość, w dodatku żadne z nas nie jest w szoku
dobra, dobra
posłucham bo to fajny stary kawałek
przy okazji, nie przesadzaj, ja starsza Pani już jestem
JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):super się tańczy, tym bardziej na odległość, w dodatku żadne z nas nie jest w szoku
dobra, dobra
no i??????????????????????????????????????????????????
JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):JOHNPLAYER napisał(a):Miecia napisał(a):super się tańczy, tym bardziej na odległość, w dodatku żadne z nas nie jest w szoku
dobra, dobra
no i??????????????????????????????????????????????????