Wróciłam z Bułgarii.Jeśli macie pytania,chętnie pomoge-w miarę możliwości i wiedzy.
Pozdrawiam
chriso napisał(a):W weekend koncze urlop w Bułgarii. Jestem tu po raz pierwszy po 6 spedzonych w Cro. Chyba pierwszy raz utyje na urlopie W knajpach szaleństwo zarówno pod względem bogactwa tutejszej kuchni jak i cen. Za cenę jednego skromnego posiłku w Cro opychamy się całą rodziną (2+2) że uszami wychodzi Takie pyszności serwują. Wszystkie informacje przed wyjazdem czerpałem z forum bulgaricus.com. Nie ma sensu brać żadnych zapasów z Polski. Przyjechałem w ciemno, kwater tu gdzie jestem (Obzor) w bród.
xpictianoc napisał(a):gdyby kogoś interesowała kwatera do wynajęcia w Rawdzie dysponuję apartamentem dla 4-6 osób między Nesabarem a Rawdą.
Tu fotki i opis
http://picasaweb.google.com/hristianos/RavdaMieszkanie#
Bugarska moze nije tako lijepa kao Hrvatska ali mozete mi vjeriti nije bas losa
Zapowjadajte
AgaBor napisał(a):Syf na plażach i zmącona woda jest tylko w kurortach typu Warna,w achtopolu są czyste plaże,a woda- nawet jak wejdziesz po szyję to stopy widać.Dlatego też nie rozlokowaliśmy sie tam gdzie tłoczno i brudno.Nie znosimy kurortów.
Caca-małe smażone rybki(rybne frytki wg mojego syna)są niesamowite-najlepsze skropione cytryną.
Jeśli ktoś nocuje na kampach to może go spotkać niespodzianka-ponieważ przyzwoitych jest mało,co nie oznacza,że ich nie ma.Można podzielic sobie całą bg i na tych fajnych spać,syfiaste omijać.