Tomasz61 napisał(a): teraz twarda, gumowata i ze dwa razy mniejsza niż na rachunku
Tomek, nam przemiłe towarzystwo wszystko wynagrodziło
misia53 napisał(a):Potwierdzam,
Ja zakochałam się w tej zatoce - Pokrivenik. Coś pięknego! To odkrycie tegorocznych wakacji
Pusto na szczęście jeszcze, faktycznie ten samochodzic z owocami a właściwie nie tylko, widziałeś co sprzedawał?
Nawet miał mleko, kawe , makaron -praktycznie można tyłka nie ruszac, no i jeszcze ta knajpka na telefon. Dzwonisz podpływa łódka i zabiera Cie na obiad...
Z pewnością tam wrócę
_Piotrek_ napisał(a):Ogólnie rzecz ujmując, Humac jakoś mnie szczególnie nie ujął, zauroczył, zadziwił, za... itd.. Może za wiele się spodziewałem, a może dlatego, że z tego typu miejsc większe wrażenie zrobiła na mnie np wioska Zavrsje na Istrii, nie wspominając już o Lubenicach na Cresie, którymi do dziś się zachwycam.
Nie mniej jednak sugeruję, żeby każdy sam sobie wyrobił opinię na temat tego miejsca, bo jeżeli np. od Humaca zacznie to odczucia może mieć zupełnie inne.
maslinka napisał(a):Humac jest fajny, ale po zobaczeniu Grohote, Gornjego i Dolnego Sela na Šolcie już nie zrobiłby na mnie wrażenia...
P.S. Wpisałam Twoją relację na pierwszą stronę Klubu
Vjetar napisał(a):Jelsa bardzo fajna.
Będą jeszcze jakieś zdjęcia z tej miejscowości?
Pzdr
Rafał78 napisał(a):Spędziliśmy wakacje na Hvarze dwa lata z rzędy 2015 i 20016 , więc będę tu stałym gościem bo jest hvartastycznie
Pozdrav