Roxi napisał(a):Promy z Drvenika w sezonie rzeczywiście pływają jak chcą, dobrze, że zdążyliście
My tym razem zdecydujemy się na przeprawę ze Splitu do St. Gradu. Rok temu, te ostatnie 70 kilometrów po Hvarze, z Sucuraja do Jagodnej, dało nam w kość.
Ojjjj jakże mi się już za tym Hvarem tęskni
Jeszcze miesiąc i troszkę i witaj lawendowa wyspo!
tyniolek napisał(a):Dzień dobry, ja sobie tu przycupnę, bo u mnie w tym roku również będzie hvartastycznie
Będę śledzić i zbierać każdą, najmniejszą informację
Pozdrawiam
Monte Christo napisał(a):Offf. jeszcze tylko 15 dni
Nie byliśmy umęczeni całodniową jazdą z kraju więc premedytacją wybraliśmy Drvenik i przejazd wzdłuż wybrzeża, dla podróżujących "na jeden raz" prom w Splicie to niezła opcja. Też już mi się tęskni, ale robota sprowadza mnie na ziemię Mam nadzieję, że też będę mógł coś zobaczyć w waszych relacjach ...
A tak w ogóle to dzięki za zainteresowanie
Adek99 napisał(a):Pitve ma swój urok, czekam na ciąg dalszy
Hercklekot napisał(a): napisał(a) stpman » 25.07.2016 20:16
bardzo ładnie wygląda szczególnie popołudniu, słońce pięknie oświetla wzgórze i zabudowania, polecam tą porę na zrobienie kilku fotek
stpman napisał(a):Także się dołączam, bo u mnie w tym roku Hvar walczy z Rivierą Makarską o kto które z nich odwiedzę
Może mnie przekonasz, żeby to był właśnie Hvar
Wszystko zależy od tego jak lubisz spędzać wakacje, ja polecam oba te miejsca, nie koniecznie w te same wakacje