_Piotrek_ napisał(a):Trzeba nadrobić
Tak jest Panie kapitanie
marze_na napisał(a):Pięknie tu u Ciebie.
marze_na napisał(a):Oglądam teraz z tym większym zainteresowaniem, bo bardzo poważnie zastanawiam się nad spędzeniem na Hvarze kolejnego urlopu. Mam tylko problem z wyborem miejscówki. Cześć za tunelem odpada, bo preferujemy większe miejscowości. Kiedyś bez wahania obstawiałam Vrboskę, ale mam coraz większe wątpliwości. Może jednak Jelsa albo Stari Grad...
_Piotrek_ napisał(a):Gdybym wybierał się drugi raz to wybrałbym Stari Grad...
marze_na napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):Gdybym wybierał się drugi raz to wybrałbym Stari Grad...
Dzięki za opinię .
Przyglądałam się uważniej bazie noclegowej we Vrbosce, pochodziłam z żółtym ludzikiem i właśnie wydała mi się trochę taka "dziurowata". Dotychczas w Cro najlepiej czułam się w Tribunj i Sutivanie i mam nadzieję, że swoje miejsce znajdę tez na Hvarze.
_Piotrek_ napisał(a):Gdybym wybierał się drugi raz to wybrałbym Stari Grad...
marze_na napisał(a):Przyglądałam się uważniej bazie noclegowej we Vrbosce, pochodziłam z żółtym ludzikiem i właśnie wydała mi się trochę taka "dziurowata". Dotychczas w Cro najlepiej czułam się w Tribunj i Sutivanie i mam nadzieję, że swoje miejsce znajdę tez na Hvarze.
AdamZ napisał(a):Podłączę się pod podziękowania za wskazówki. Mam podobny dylemat, gdzie wylądować na Hvarze w czerwcu po tegorocznym zauroczeniu Sutivanem.
Jak na razie wygrywa Jelsa ale Stari Grad dogania...
Kasia i Krzyś napisał(a):podzielam to zdanie, Stari Grad to najlepszy wybór, Jelsa była dla nas trochę za mała
na zdjęciach w różnych relacjach Vrboska wygląda tak malowniczo, a ja w rzeczywistości widziałam tylko te wszystkie samochody stojące wzdłuż kanału
słoma79 napisał(a):Dzięki...zaczynam układać plan na 2018
tyniolek napisał(a):Mnie najbardziej na Hvarze zauroczył Stari Grad, trochę się różni od innych starówek w Cro, dzięki czemu jest wyjątkowy Hvar dla mnie zbyt komercyjny, mi trochę przeszkadzały tłumy szukające tylko imprezy/rozrywki , Jelsa miasteczko jakich wiele w Chorwacji, podobało nam się tam, ale niczym szczególnym nie wyróżniało, Vrboska urocza, ale rzeczywiście dla niektórych (w tym np. dla mnie) może być trochę "dziurawa", jeśli chodzi o dłuższy pobyt
te kiero napisał(a):odbicia we Vrboskiej są naprawdę boskie i to mnie przekonało, by się bliżej przyjrzeć
Powrót do Nasze relacje z podróży