daniel1961 napisał(a):To jak z tą możliwością przejazdu drogą 116 z Jelsy do Stari Grad lub Hvar ???
daniel1961 napisał(a):Ja nie mam wątpliwości na odcinku do Jelsy to w miarę normalna droga tyle że kręta, bardziej interesuje mnie odcinek Stari Grad -Hvar na południe, czy tam jest jakiś tunel? Ona na mapie ginie na pewnym odcinku.
O tunelu Pitve wiem, czytałem.
daniel1961 napisał(a):Ja nie mam wątpliwości na odcinku do Jelsy to w miarę normalna droga tyle że kręta, bardziej interesuje mnie odcinek Stari Grad -Hvar na południe, czy tam jest jakiś tunel? Ona na mapie ginie na pewnym odcinku.
O tunelu Pitve wiem, czytałem.
daniel1961 napisał(a):Dzięki za info, wątpliwości dotyczyły właśnie tego tunelu, dotychczas czytałem tylko o Pitve.
Bardzo mi zależy na obecności w okolicy Hvaru, czy oprócz Milny jest jeszcze jakiś camping do którego dojadę z przyczepą?
daniel1961 napisał(a):...
Bardzo mi zależy na obecności w okolicy Hvaru, czy oprócz Milny jest jeszcze jakiś camping do którego dojadę z przyczepą?
daniel1961 napisał(a):Vira jest w planie ale to duży camping (pomijam koszty), szukam czegoś bardziej kameralnego, bywają takie "rodzinne"
Drążę forum, jak na razie tylko że tak powiem "fabryki"
daniel1961 napisał(a):Oglądając zdjęcia (tłok w sezonie) można odnieść takie wrażenie, że to "fabryka"
Zdecydowaliśmy się jednak ostatecznie na Jelsę i "Holiday" Teraz tylko 30 dni i zweryfikuję to wszystko co naczytałem się przez ostanie miesiące. Dzięki za informacje i udanego wypoczynku. Pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi