Klara rozwalam się wygodnie na kanapie delektując się tymi cudami
Mniodzio foty te z wieczora też, wstawiaj (no nie chodzi mi o TE foty z wieczora ... ) ale z miasta itp
PS Jakim sprzęcikiem poczynione ?
Roland90 napisał(a):Ja też zasiadam i czytam i delektuje się widokami ale mam dwa pytania (jak strasznie głupie to przepraszam):
1.W pobliżu apartamentu nie było plaży ? Coś z nią było nie tak ?
Pytam bo przez te relacje zbieram info gdzie jechać a tyle naczytałem się o tych odholowaniach i ,,polowaniach na zagraniczniaków" ,że najchętniej auta spod apartamentu bym nie ruszał.
2.Oprócz tej jednej plaży gdzie było to wprost napisane parkingi darmowe i wstęp na plaże również? Rozumiem ,że z miejscami do parkowania tez problemu nie ma.
A co kalmarów (owoców morza) tez jakoś nie mogą mnie przez gardło przejść. Plaże piękne, ale te kraby jakoś mnie też przeraziły ( a przeca to takie małe stworzona) .
Pozdrawiam
jackuc napisał(a):Klara rozwalam się wygodnie na kanapie delektując się tymi cudami
Mniodzio foty te z wieczora też, wstawiaj (no nie chodzi mi o TE foty z wieczora ... ) ale z miasta itp
PS Jakim sprzęcikiem poczynione ?
Klara32 napisał(a):
Hejka ....
miło mi , że dosiadasz się na kanapie
Chyba dziś rozpracowałam aparat na jakiej funkcji robić wieczorkiem z miasta oczywiście
A jeżeli chodzi i aparat to mam Canon 600D ale obiektyw nie napiszę jaki mam . bo nie wiem dokładnie w każdym bądż razie jeden został w domu a z tamtego super zdjęcia mi wychodziły .... nie jestem tu szpecem od fotek ale staram się coś czasem poczytać by fajne rezultaty stworzyć
PS . Jeśli się nie mylę , to chyba dziś twoją relację ciut czytałam .... oczywiście super
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży