napisał(a) Klara32 » 06.07.2014 17:52
Dziś niedziela , tak jak w Polsce pozwalamy sobie na nieco dłuższe spanie .....
Właściciel przyszedł i nas poinformował że dziś o 19-tej zaprasza nas na rybkę
i że będzie okazja wypić Polską wodę ...miał tu na myśli naszą Żubrówkę którą od nas dostał ....czyli wieczór zaplanowany .
Dziś ruszamy jak zwykle na plaże , tym razem obieramy kierunek Vrboska ...kierujemy się tak jak pokazuje oznakowanie na Camp Nudist .....ciut dalej mijając ten Camp jest parking 1h / 4 kuny tam parkujemy .
Po prawej jest plaża drobne kamyczki idealna dla dzieci
Po lewej plaża gdzie człowiek nic jej ie pomagał by być taką śliczną plażą i tą wybieramy .....dla mnie cudna .
Oczywiście w grę wchodzi tylko cień
nie ma z tym problemu gdyż są tam drzewa gdzie można się skryć .
Dodam , że gdybym mogła cofnąć czas będąc w Polsce znalazłabym tyle czasu by iść na solarium czego tym razem nie zrobiłam i teraz bardzo cierpię .....masakra
Dwa lata temu nie znałam tego problemu , a tym razem niby nie leżałam na słońcu ...używałam 30-tki która nic nie pomogła za to 50-tka tak .... bo dokładnie widać gdzie nią byłam wysmarowana . Więc teraz z własnej głupoty cierpię , niby tylko dekolt i ramiona ale do tak jest dokuczliwe , że nawet włosy opadające drażnią . No ale cóż .....stało się . Więc dziś cały czas owinięta chustą na maxa
Wracając do plaży , cudna .....
dziś tym bardziej mega skwar , bez wiatru ..... woda na początku chłodna wydaje się ale to wiadomo różnica temperatur .
Foteczki... najpierw kilka po drodze zrobionych w aucie z HVARU do VRBOSKI
A teraz plaża ......
A teraz śmigamy na rybkę