tony montana napisał(a):Ps do Autorki - nie sadze aby w wypowiedzi Marsallaha byla jakakolwiek złośliwość, tak tez to odbierz
tyniolek napisał(a):Moja lista miejsc do zobaczenia się już robi przydługawa
Parę razy wspomniałaś o widoczku z puzzli Ravensburger. Mi zawsze się to będzie kojarzyło z zamkiem Neuschwanstein, to były pierwsze 1000 puzzli, które dostałam za bajtla. I dalej mam go na liście do zobaczenia
Katerina napisał(a):Ja na żadną kategorę się nię łapię Pierwszą relację ...3 lata pisałam
agata26061 napisał(a):(...)
Chociaż ostatnio Jędrula się odezwał, który nie dokończył relacji z 2011 roku...
https://www.cro.pl/rodzice-rodzicom-czyli-przepis-na-chorwacje-t34710.html
Nadal jej nie dokończył, a to już 7 lat, więc skoro się odezwał, to może dokończy...
travel napisał(a):Spóźniona melduję się w wątku
Hallstatt mam w planie przelotem jak pogoda pozwoli
Abakus68 napisał(a):A mnie się taki spokojny sposób pisania relacji podoba. Przyjdzie człowiek raz na tydzień, w skupieniu zapozna się ze sposobem odbioru odwiedzonego miejsca przez autora, smaczki dostrzeże, coś tam sobie wynotuje... Każdy sposób pisania relacji znajdzie swojego amatora. Mnie się bardzo podoba Twój sposób utrwalania na fotografiach miejsc, widoków. Wyważony, naturalny, swobodny. Hallstatt jest śliczny. Na tyle piękny, że sobie tam te małe, żółte ludki mogą go podrabiać ale duszy nie oddadzą. I niedaleko H. dużo do odwiedzenia niestety raczej aby ogarnąć całość z partnerką nie odczuwającą strachów i lęków dyktowanych przepaściami i wysokościami. Zatem w moim przypadku może w następnym wcieleniu. Tym chętnie oglądam w tegorocznych relacjach...
Jak nie jak tak przecież 3 lata to dłużej niż rokKaterina napisał(a):MarsallahJa na żadną kategorę się nię łapię Pierwszą relację ...3 lata pisałam2. wrzucający odcinki nieregularnie (albo po prostu rzadko), uwielbiający ciągnąć relację przez rok (albo i dłużej);
gusia-s napisał(a):Jak nie jak tak przecież 3 lata to dłużej niż rokKaterina napisał(a):MarsallahJa na żadną kategorę się nię łapię Pierwszą relację ...3 lata pisałam2. wrzucający odcinki nieregularnie (albo po prostu rzadko), uwielbiający ciągnąć relację przez rok (albo i dłużej);
CROnikiCROpka napisał(a):Drodzy Panowie, dla mnie relacja to hobby, ale mimo wszystko to dodatek do życia, a nie jego sedno. Nie każdy (być może tak, jak Wy), pracuje od 8 do 16 i ma wolne weekendy. Ja mam nieregularny tryb życia i pracy i na tyle, na ile czas mi pozwala, staram się pisać relację i dzielić z wszystkimi moimi wspomnieniami. Ale - być może to się wyda dziwne - czasem potrzebuję odpocząć nie robiąć nic. A nie przeskakiwać z pracy do pisania relacji, a potem znów do pracy.
Jeśli uciążliwe jest dla kogoś to, że długo piszę, może nie śledzić moich wypocin i zaglądać tylko do relacji, które idą szybko.
Marsallah, nie przypominam sobie, żebym pisała jakąkolwiek relację rok lub dłużej. I wierz mi, nie uwielbiam ciągnąć rzeczy w nieskończoność.
CROnikiCROpka napisał(a):
Drodzy Panowie (...)
Jeśli uciążliwe jest dla kogoś to, że długo piszę, może nie śledzić moich wypocin i zaglądać tylko do relacji, które idą szybko.
Katerina napisał(a): Pierwszą relację ...3 lata pisałam
Katerina napisał(a):Ewa, take your time, lepiej odcinek dobrze opracowany, niż żebyśmy mieli potem niedosyt mieć
beatabm napisał(a):Masz Ewa absolutną rację - jeśli komuś nie pasuje to w jak często czy nie często piszesz, czy komentarze "poboczne" - nie musi tu zaglądać
Ja Twoje relacje lubię, czytam, komentuję na tematy poboczne...i oczywiście czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek
Marsallah napisał(a):Ewa, rozumując logicznie, wnioskuję, że masz wrażenie, jakoby mi coś w Twojej relacji przeszkadzało. Cóż, miałem wrażenie, że staram się właśnie Ciebie bronić. Nie zaperzaj się, bo nie ma po co Poza tym, jakbym nie chciał, to bym już dawno przestał tu zaglądać.
Czekam na c.d. relacji
Trajgul napisał(a):Marsallah ma rację. Bywają relacje, z których się robi czat i np. mi sie odechciewa je śledzić. Żeby pochwalić Croniki zasłużona forumowiczke (ę) za tę relacje to lubię drogę dojazdową do Chorwacji i opisy innych miejsc, to taka gra wstępna . No i zdjęcia fantastik.
mariusz_77 napisał(a):Piękne zdjęcia i ciekawa relacja chętnie przysiądę i poczytam
Pozdrawiam
lotnikwsk napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Dziś kolejny odcinek
O której ?
Powrót do Nasze relacje z podróży