napisał(a) CROnikiCROpka » 01.03.2018 13:52
tony montana napisał(a):Hallstatt fantastyczne, szczególnie pod koniec dnia. Będę śledził relację, bo fajnie się zapowiada
Miło mi, że do mnie zajrzałeś
kaeres napisał(a):Męczące jest tylko czekanie na kolejne opisy i zdjęcia.
Ja, jak i większość uwielbiamy tutaj "drogę do", szczególnie z takich pięknych miejsc jakie pokazujesz na zdięciach.
TYLKO BŁAGAM, CZĘŚCIEJ, SZYBCIEJ !
Marsallah napisał(a):kaeres napisał(a):Przepraszam, że jestem taki niecierpliwy ale.....serio ?
Za 2 miesiące dasz radę skończyć ?
(...)
2. wrzucający odcinki nieregularnie (albo po prostu rzadko), uwielbiający ciągnąć relację przez rok (albo i dłużej);
(...)
Myślę, że tu mamy do czynienia z typem 2 i musimy uzbroić się w cierpliwość
Drodzy Panowie, dla mnie relacja to hobby, ale mimo wszystko to dodatek do życia, a nie jego sedno. Nie każdy (być może tak, jak Wy), pracuje od 8 do 16 i ma wolne weekendy. Ja mam nieregularny tryb życia i pracy i na tyle, na ile czas mi pozwala, staram się pisać relację i dzielić z wszystkimi moimi wspomnieniami. Ale - być może to się wyda dziwne - czasem potrzebuję odpocząć nie robiąć nic. A nie przeskakiwać z pracy do pisania relacji, a potem znów do pracy.
Jeśli uciążliwe jest dla kogoś to, że długo piszę, może nie śledzić moich wypocin i zaglądać tylko do relacji, które idą szybko.
Marsallah, nie przypominam sobie, żebym pisała jakąkolwiek relację rok lub dłużej. I wierz mi, nie uwielbiam ciągnąć rzeczy w nieskończoność.