Abakus68 napisał(a):CROnikiCROpka już wiem czego się od Ciebie nauczę a propos pisania relacji... Budowania napięcia. Istne dziecię Hitchcoocka
Kasia i Krzyś napisał(a):jestem i czekam na więcej
AniaJ. napisał(a):Poczytam, popatrzę...zapowiada się ciekawie
kaeres napisał(a):Halo !
2 tygodnie a tu nic nie ma :/
tyniolek napisał(a):Jestem! Śledzę! Najbardziej czekam na zdjęcia z powietrza
gusia-s napisał(a):Cieszę się, że pokazałaś troszkę fotek z przejazdu przez Austrię w tym kierunku bo na googlach Austria niewidoczna
Do tej pory Austria nie dawała zgody ... czyzby zmienili zdanie?Magda O. napisał(a):gusia-s napisał(a):Cieszę się, że pokazałaś troszkę fotek z przejazdu przez Austrię w tym kierunku bo na googlach Austria niewidoczna
Już wkrótce będzie widoczna Google w zeszłym roku zrobiło zdjęcia i teraz montują. Mam nadzieję, że się wyrobią do czerwca, bo chciałabym jeszcze podejrzeć miejsce, do którego się wybieramy w drodze powrotnej z Cro...
Albo nie! Nie będę oglądać, niech mnie to miejsce zaskoczy!
gusia-s napisał(a):Nareszcie ruszyliśmy.
Cieszę się, że pokazałaś troszkę fotek z przejazdu przez Austrię w tym kierunku bo na googlach Austria niewidoczna
agata26061 napisał(a):Fajnie, że jest kolejny odcinek. Już się nie mogłam doczekać aż zaczniesz "nadawać". Oby tylko następny szybko się pojawił. Hallstatt na zdjęciach piękne, więc ciekawa jestem jak Wam się podobało. Oczekuję oczywiście na szczegóły. Czy rzeczywiście jest tak bardzo drogo, jak gdzieś czytałam, czy jednak można nie zbankrutować?
Chińczycy też mają swoje Hallstatt, więc z racji kopii (oni to już chyba wszystko skopiowali), to i pewnie u nich taniej jest
Magda O. napisał(a):gusia-s napisał(a):Cieszę się, że pokazałaś troszkę fotek z przejazdu przez Austrię w tym kierunku bo na googlach Austria niewidoczna
Już wkrótce będzie widoczna Google w zeszłym roku zrobiło zdjęcia i teraz montują. Mam nadzieję, że się wyrobią do czerwca, bo chciałabym jeszcze podejrzeć miejsce, do którego się wybieramy w drodze powrotnej z Cro...
Albo nie! Nie będę oglądać, niech mnie to miejsce zaskoczy!
beatabm napisał(a):Wspaniałe góry. Aż korci żeby pójść wyżej i wyżej
jacek73 napisał(a):jest Vis jestem i ja Pozdrawiam Jacek
Powrót do Nasze relacje z podróży