piotrf napisał(a):Popycham
Po takim popchnięciu to już na pewno jesteśmy bujnięci na następną stronę
piotrf napisał(a):Popycham
piotrf napisał(a):Normalnie jak u Alfreda Hitchcocka . . .
Kolor wody wspaniały , do tego muzyka , słońce . . . fajne to Scedro
Pozdrawiam
Piotr
beatabm napisał(a):Nadrobiłam
Całkiem przyjemny ten Wasz rejsik
To miejsce z rudymi klifami zapisane, może kiedyś tam zajrzymy bo wyglada bardzo ponętnie
joso79 napisał(a):Cropku fajna relacja planuję sobie mój sierpniowy Hvar i jest baaardzo pomocna, dziękuję
I te zdjęcia ech już się nie mogę doczekać!
A w tym roku dokąd się wybieracie?
Czy mogę prosić o namiary na wynajem łodzi i ile kosztowało? Szukam w necie ale jakieś dziwne rzeczy wyskakują
Pozdrawiam Jola
CroAna napisał(a):z tego co już popodglądałam, to sviđa mi se więc zalogowywuję się tu u Ciebie, jeśłi przyjmiesz spóźnionego gościa
CROnikiCROpka napisał(a):joso79 napisał(a):Cropku fajna relacja planuję sobie mój sierpniowy Hvar i jest baaardzo pomocna, dziękuję
Czy mogę prosić o namiary na wynajem łodzi i ile kosztowało? Szukam w necie ale jakieś dziwne rzeczy wyskakują
Pozdrawiam Jola
W tym roku jedziemy do Orebica na Peljesac, do Sutivanu na Brac, do Murteru na Murter, i jak to zwykle u nas po drodze coś musi być, więc będzie Lublana i Braies w Dolomitach we Włoszech
Na PW napiszę Ci o wynajmie. Ale zerknij też na początek poprzedniego odcinka, bo tam pisałam o wynajmie i nawet pokazałam miejscówkę, gdzie mieszkają ludzie, którzy wynajmują
joso79 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):joso79 napisał(a):Cropku fajna relacja planuję sobie mój sierpniowy Hvar i jest baaardzo pomocna, dziękuję
Pozdrawiam Jola
W tym roku jedziemy do Orebica na Peljesac, do Sutivanu na Brac, do Murteru na Murter, i jak to zwykle u nas po drodze coś musi być, więc będzie Lublana i Braies w Dolomitach we Włoszech
Na PW napiszę Ci o wynajmie. Ale zerknij też na początek poprzedniego odcinka, bo tam pisałam o wynajmie i nawet pokazałam miejscówkę, gdzie mieszkają ludzie, którzy wynajmują
Zerkałam, mapa się otworzyła ale widać tylko dom, nie widzę adresu, może ją nie umiem tych map czytać
Dziękuję
Ale macie super plan wakacyjny no zazdraszczam! My jak już jedziemy to cały urlop w jednym miejscu, ale narazie tak być musi że względu na dzieci, one by nie wytrzymały ciągłego przemieszczania, a może raczej to ja bym tego nie wytrzymała spakować siebie, męża i trójkę dzieci to jest wyczyn hahaha
joso79 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):
My byśmy znowu nie usiedzieli w jednym miejscu
Ja też nie lubię codziennie siedzieć na tej samej plaży, więc zazwyczaj się przemieszczamy, ale bez zmiany apartamentu, robimy jednodniowe wycieczki
W tym roku mam ambitny plan, żeby chociaż przez część urlopu odpuścić zwiedzanie i postawić na nicnierobienie. Myślę, że Orebic będzie dobrym miejscem na lenistwo, tym bardziej, że już tam byliśmy. Ciekawe czy mi się uda zrealizować ten plan
Powrót do Nasze relacje z podróży