piotrf napisał(a):Popycham
Po takim popchnięciu to już na pewno jesteśmy bujnięci na następną stronę
.png)
piotrf napisał(a):Popycham
.png)

.png)
piotrf napisał(a):Normalnie jak u Alfreda Hitchcocka . . .![]()
Kolor wody wspaniały , do tego muzyka , słońce . . . fajne to Scedro
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
beatabm napisał(a):Nadrobiłam![]()
Całkiem przyjemny ten Wasz rejsik![]()
To miejsce z rudymi klifami zapisane, może kiedyś tam zajrzymy bo wyglada bardzo ponętnie
.png)
Jola.png)
joso79 napisał(a):Cropku fajna relacjaplanuję sobie mój sierpniowy Hvar i jest baaardzo pomocna, dziękuję
I te zdjęcia ech już się nie mogę doczekać!
A w tym roku dokąd się wybieracie?
Czy mogę prosić o namiary na wynajem łodzi i ile kosztowało? Szukam w necie ale jakieś dziwne rzeczy wyskakują
PozdrawiamJola
.png)
CroAna napisał(a):z tego co już popodglądałam, to sviđa mi se![]()
więc zalogowywuję się tu u Ciebie, jeśłi przyjmiesz spóźnionego gościa
![]()
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):joso79 napisał(a):Cropku fajna relacjaplanuję sobie mój sierpniowy Hvar i jest baaardzo pomocna, dziękuję
Czy mogę prosić o namiary na wynajem łodzi i ile kosztowało? Szukam w necie ale jakieś dziwne rzeczy wyskakują
PozdrawiamJola
W tym roku jedziemy do Orebica na Peljesac, do Sutivanu na Brac, do Murteru na Murter, i jak to zwykle u nas po drodze coś musi być, więc będzie Lublana i Braies w Dolomitach we Włoszech
Na PW napiszę Ci o wynajmie. Ale zerknij też na początek poprzedniego odcinka, bo tam pisałam o wynajmie i nawet pokazałam miejscówkę, gdzie mieszkają ludzie, którzy wynajmują
.png)
joso79 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):joso79 napisał(a):Cropku fajna relacjaplanuję sobie mój sierpniowy Hvar i jest baaardzo pomocna, dziękuję
PozdrawiamJola
W tym roku jedziemy do Orebica na Peljesac, do Sutivanu na Brac, do Murteru na Murter, i jak to zwykle u nas po drodze coś musi być, więc będzie Lublana i Braies w Dolomitach we Włoszech
Na PW napiszę Ci o wynajmie. Ale zerknij też na początek poprzedniego odcinka, bo tam pisałam o wynajmie i nawet pokazałam miejscówkę, gdzie mieszkają ludzie, którzy wynajmują
Zerkałam, mapa się otworzyła ale widać tylko dom, nie widzę adresu, może ją nie umiem tych map czytać![]()
Dziękuję![]()
Ale macie super plan wakacyjny no zazdraszczam! My jak już jedziemy to cały urlop w jednym miejscu, ale narazie tak być musi że względu na dzieci, one by nie wytrzymały ciągłego przemieszczania, a może raczej to ja bym tego nie wytrzymałaspakować siebie, męża i trójkę dzieci to jest wyczyn hahaha

.png)
joso79 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):
My byśmy znowu nie usiedzieli w jednym miejscu
Ja też nie lubię codziennie siedzieć na tej samej plaży, więc zazwyczaj się przemieszczamy, ale bez zmiany apartamentu, robimy jednodniowe wycieczki

.png)
W tym roku mam ambitny plan, żeby chociaż przez część urlopu odpuścić zwiedzanie i postawić na nicnierobienie. Myślę, że Orebic będzie dobrym miejscem na lenistwo, tym bardziej, że już tam byliśmy. Ciekawe czy mi się uda zrealizować ten plan
Powrót do Nasze relacje z podróży