CROnikiCROpka napisał(a):My jesteśmy bledziochy, poza tym to drugi dzień urlopu W Austrii o opalaniu nie było mowy
Przyjrzyj się ponad głowę na zdjęciu:)
gusia-s napisał(a):A relacja tym razem z dziadkami chyba była?mariusz_77 napisał(a):... W dziurze ze zdjęcia byliśmy 2 lata temu fajna jaskinia... może uda mi się znaleźć jakieś zdjęcia
Jaskinia zamknięta krata lecz turyści rozgięli jej pręty i mozna było wejść...
CROnikiCROpka napisał(a):Tym razem śniadanie u mamy na tarasie i to już będzie naszą tradycją
CROnikiCROpka napisał(a):partnerem mamy
CROnikiCROpka napisał(a):Na dziś wybrałam dla nas Uvalę Pokrivenik, czyli absolutne must see na wyspie. Dojazd jest w porządku
tyniolek napisał(a): my mieliśmy szczęście na Pokriveniku, oprócz nas była jedna rodzinka
Trajgul napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Tym razem śniadanie u mamy na tarasie i to już będzie naszą tradycją
Gdzieś się pogubiłem w chronologii ale mieliście mieć jakieś przygody ze znalezieniem mamy czy cuś.CROnikiCROpka napisał(a):partnerem mamy
Niektóre dzieci mówią "wujek"CROnikiCROpka napisał(a):Na dziś wybrałam dla nas Uvalę Pokrivenik, czyli absolutne must see na wyspie. Dojazd jest w porządku
Dla niektórych dojazd był koszmarem i do dziś mam wypominanetyniolek napisał(a): my mieliśmy szczęście na Pokriveniku, oprócz nas była jedna rodzinka
E tam, jak nie ma ludzi to jest depresja.
Trajgul napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):starej baby a nie dziecka
Bój się Boga dziewczyno, pamiętaj, że niektórzy czytający mają pamięć do dat
pomorzanka zachodnia napisał(a):Cudne plaże, a i miło było też zobaczyć Twoje oko
Trajgul napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):starej baby a nie dziecka
tomekkulach napisał(a):Trajgul napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):starej baby a nie dziecka
To w takim razie jak Ty jesteś stara baba
to ja już dawno powinienem nie żyć
...
CROnikiCROpka napisał(a):
Od pewnego momentu wieku się nie liczy tylko obchodzi kolejne 18-stki, zatem młodzik jesteś
piotrf napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):
Od pewnego momentu wieku się nie liczy tylko obchodzi kolejne 18-stki, zatem młodzik jesteś
Ewa , przecież to jest ewidentna niesprawiedliwość - urodziny co 18 lat . . . trzy mam już za sobą , ale do czwartych czekać tyle czasu
Lepiej wracajmy do Hvaru i Visu 2017
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Nasze relacje z podróży