tomekkulach napisał(a):Ps.Mogem "wtrancać?
Mój Drogi! Ależ jak najbardziej! To o to chodzi, żeby relacja była fajnym podkładem i tłem do dyskusji i wymiany doświadczeń
tomekkulach napisał(a):Ps.Mogem "wtrancać?
loverosa napisał(a):Ja chętnie dołączę do moich ulubionych wysp
olkas napisał(a):Jeszcze tam nie byłam,chętnie popatrze.
Abakus68 napisał(a):Zasiadam i ja. Nowicjusz. I już korzystam. Co prawda jeszcze widzę tylko dlatego, że dziś uszło mi na sucho, gdy używając Twojego określenia szepnąłem żonie, że za rok pisząc relację chciałbym w pierwszym wpisie naskrobać coś o naklejce na dupci... No ale skąd mogłem pomyśleć, że zanim przypomni mi się jakie macie auto ona pomyśli o swojej d... Egocentryzm w narodzie jest niesamowity:)
CROnikiCROpka napisał(a):Twoja żona jest rozbrajająca, a Wasz wspólny humor wręcz uwielbiam! Zauważyłam to już czytając Twoje opowieści z wakacji Nie pozostaje nic innego, jak żonie zamontować metalową płytkę na pośladku, a na niej - naklejkę
lotnikwsk napisał(a):Witam
Jadę z Wami
Abakus68 napisał(a):Kobiety są bardzo sprytne. Jak zamontuję jedną płytkę, gotowa obłożyć kolejnymi biodra całe wraz z ich "podporą", zamontować kłódkę i jak znam życie kluczyka każe szukać dopiero, gdy przypadkiem rozdepcze moje okulary:)
Lepiej nie mieć do kolejnej relacji wstępu niż mieć do przerdzewienia kłódki zakaz dostępu
Powrót do Nasze relacje z podróży