Dziękuję, heca7
Planujemy kilka wycieczek na wyspie, a z okolic Gdinj jest jednak kawałek drogi do najciekawszych miejsc.
heca7 napisał(a):Tankowaliśmy przed zjazdem z autostrady. Nie byliśmy w stanie nabić na Hvarze tylu km. aby znów zatankować- jeździmy na ropie.
Spokojnie zatankujecie w Jelsie lub Hvarze.
vlado vrankowic napisał(a):Dzień dobry,
Z góry przepraszam za "zaśmiecanie" tematu, ale moja determinacja osiągnęła swój kres.
Mam nadzieję, że tak doświadczani Cromaniacy i Pani Kasia pomogą w poniższym.
Poszukuję kwatery na 6 osób (4 dorosłe + 2 dzieci) w okresie 02.08-16.08 w miejscowości Ivan Dolac (wyspa Hvar). Piszę na wszystkie możliwe kontakty i lipa, wszędzie podobna odpowiedź :
Dear Mr
we are very sorry but in June, July and August we have no apartments available .
We wish You luck in further search.
Kind regards,
Matej Caric
Ivan Dolac,
21465, island Hvar
Croatia
Będę niezmiernie zobowiązany za pomoc, w ramach podziękowania przywiozę i dostarczę dowolny produkt z gamy (prosek, vino, rakija, ulje)
Jeżeli ktoś dysponuje wiedzą proszę pisać na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Tomek
vlado vrankowic napisał(a):Dzień dobry,
Z góry przepraszam za "zaśmiecanie" tematu, ale moja determinacja osiągnęła swój kres.
Mam nadzieję, że tak doświadczani Cromaniacy i Pani Kasia pomogą w poniższym.
Poszukuję kwatery na 6 osób (4 dorosłe + 2 dzieci) w okresie 02.08-16.08 w miejscowości Ivan Dolac (wyspa Hvar). Piszę na wszystkie możliwe kontakty i lipa, wszędzie podobna odpowiedź :
Dear Mr
we are very sorry but in June, July and August we have no apartments available .
We wish You luck in further search.
Kind regards,
Matej Caric
Ivan Dolac,
21465, island Hvar
Croatia
Będę niezmiernie zobowiązany za pomoc, w ramach podziękowania przywiozę i dostarczę dowolny produkt z gamy (prosek, vino, rakija, ulje)
Jeżeli ktoś dysponuje wiedzą proszę pisać na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Tomek
heca7 napisał(a):Najlepsze zatoczki i najciekawsze życie podwodne są poza miastami. Te 1600m to "po płaskim" ? I w linii prostej? Czy już wyliczone uliczkami? Generalnie daleko. A jak pod górę to z plażowymi tobołkami może być po południu ciężko wracać.
Kolejek dużych o tej porze roku już nie będzie ale na pustkę też nie ma co liczyć.
nowalijka napisał(a):Czy ktoś jest mi w stanie pomóc? Mile widziane rady, opisy swoich doświadczeń, konkretne namiary...
Pięknie dziękuję z góry! Pozdrawiam
K.