Witam
Od 5 lipca planujemy tygodniowy wypad na Hvar i zastanawiamy się nad dwoma miejscowościami - miejscem pobytu : Ivan Dolac i Sv. Nedjelja.
Co polecacie wybrać ? Czy jest jakaś znacząca różnica między nimi ?
heca7 napisał(a):Byłam na tej plaży raz. W sierpniu i nigdy więcej. Tłum nieprzebrany, nie było gdzie położyć ręcznika. W wodzie też ciasno , na domiar złego ktoś uparcie grał rzucając sobie małą gumową piłkę i dostałam nią w twarz. Ludzie nie mieli jak dojść do brzegu tak gęsto były rozłożone ręczniki.
To zdecydowanie nie nasze klimaty
Na koniec okazało się, że jakiś dowcipniś wypluł gumę na kamienie i pięknie nam przywarła do ręcznika bleee.
To plaża o której mówię:
http://www.hvar-croatia.com/caric/28.JPG
Mikromir napisał(a):Magda O. napisał(a):..a w grę wchodzi tylko początek sierpnia, więc szczyt szczytów,
W tym terminie spokój będzie chyba tylko w małych, zagubionych gdzieś zatoczkach...
Magda O. napisał(a):Mikromir napisał(a):Magda O. napisał(a):..a w grę wchodzi tylko początek sierpnia, więc szczyt szczytów,
W tym terminie spokój będzie chyba tylko w małych, zagubionych gdzieś zatoczkach...
tak, tylko do nich trzeba dojechać, a ja wolę mieć fajną plażę w miejscu zamieszkania. Nie jestem zwolenniczką jeżdżenia w poszukiwaniu plaż...
Chyba znów muszę zmienić destynację...
Mikromir napisał(a): Tylko po burki stamtąd daleko...
Mikromir napisał(a): Choć np. w Tvrdni Dolac jest jakiś sezonowy sklepik w przyczepie z pieczywem na zamówienie...
mireks napisał(a):Witam.
W tym roku wybieramy się na Hvar,będziemy ok.20 czerwca.Mam nadzieję że kwaterkę znajdziemy,bo jedziemy w ciemno.Lokalizacja jeszcze nie ustalona,zobaczymy na miejscu.
Aha,jeszcze jedno pytanko,jaki jest koszt promu z Drvenika za auto osobowe.
Pozdrawiam.
mireks napisał(a):Aha,jeszcze jedno pytanko,jaki jest koszt promu z Drvenika za auto osobowe.
croslawek1 napisał(a):Witam
Do Pani Kasi. Będę w tym roku na Hvar w sierpniu na 3 tygodnie. Chciałbym zadać Pani Kilka pytań na priv na które nie mogę znaleźć odpowiedzi, ale nie chcę śmiecić na forum. Czy mogę prosić Panią o e-maila.
Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl