agnes128 napisał(a):Dziekuje Kasiu I chyba skorzystam z twojej podpowiedzi wybor podejme na miejscu. St.Grad wydaje sie bardzo klimatyczny jedynie martwi mnie plaza gdzie jest fajna I gdzie szukac apartamentu . Najprawdopodobniej przyplyniemy ze Splitu do St.Gradu wiec moze mezowi przypadnie do gustu ta miejscowosc.
Dreq napisał(a):wczoraj wrócilismy ze Starego Gradu... miasteczko może i klimatyczne, ale plaża... porażka. W pierwszy dzień zachwyciliśmy się czystą wodą na plaży kamienistej 400 m od kwatery. Na drugi dzień pojechaliśmy na plażę ok. 3-4 km za Jelsą w stronę Sucuraja i już wiedziliśmy, że w Starim Gradzie woda czysta nie była... z kolej dnia trzeciego pojechaliśmy na plażę pomiędzy miejscowościami Ivan Dolac i Sveta Nedjelja, gdzie ze zdumieniem odkryliśmy, że woda na plaży za Jelsą również nie była czysta...
Jarek841104 napisał(a):Straszny dylemat!!! Nie wiem co mam wybrać. Jest tyle informacji na tym forum, że chciałoby się zwiedzić całą Chorwację za jednym zamachem Jak myślicie co wybrać 15 dniowy odpoczynek na stałym lądzie w Makarskiej np. (Baśka Voda) czy też zacumować na wyspie Hvar w Vrbosko, a w trakcie urlopu zrobić ze 5 wypadów na stały ląd pozwiedzać?
Jarek841104 napisał(a):Straszny dylemat!!! Nie wiem co mam wybrać. Jest tyle informacji na tym forum, że chciałoby się zwiedzić całą Chorwację za jednym zamachem Jak myślicie co wybrać 15 dniowy odpoczynek na stałym lądzie w Makarskiej np. (Baśka Voda) czy też zacumować na wyspie Hvar w Vrbosko, a w trakcie urlopu zrobić ze 5 wypadów na stały ląd pozwiedzać?
mariusz_77 napisał(a):A ja mam inne pytanko do Pani Kasi G-B Czy na Hvarze jest szansa na wypożyczenie auta i jaki mniej więcej byłby koszt na 2 tygodnie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne