corrina napisał(a):
Czy ten link z mapą jest już jakiś nieaktualny ? Wywala mnie na główną stronę WP.
Chciałam sobie druknąć....
Czy ewentualnie jakaś dobra dusza podesłałaby na maila na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry pięknie dziękuję !
nadia2014 napisał(a):Witam wszystkich
w tym roku wybór wakacji padł na Hvar i już mam mętlik co do wyboru miejscówki. Moja rodzinka 2+2 (dzieci 5 i 15 lat). Preferujemy bardziej odludne plaże (dzikie) dlatego głównie pakujemy się w autko a wieczorami lubimy spacerować na miejscu więc fajnie jeśli jest co zwiedzać oczywiście oprócz widoku pięknego morza. Ja jestem 'zakochana" w klimatycznych małych miasteczkach. Pomóżcie
Serdecznie pozdrawiam
Kasia
lotnikwsk napisał(a):nadia2014 napisał(a):Witam wszystkich
w tym roku wybór wakacji padł na Hvar i już mam mętlik co do wyboru miejscówki. Moja rodzinka 2+2 (dzieci 5 i 15 lat). Preferujemy bardziej odludne plaże (dzikie) dlatego głównie pakujemy się w autko a wieczorami lubimy spacerować na miejscu więc fajnie jeśli jest co zwiedzać oczywiście oprócz widoku pięknego morza. Ja jestem 'zakochana" w klimatycznych małych miasteczkach. Pomóżcie
Serdecznie pozdrawiam
Kasia
Jak lubisz na plaże dojeżdżać to idealna będzie Jelsa
wiolek_lp napisał(a):bluesman napisał(a):
Zjeżdżaliśmy tam na rowerach w nocy mam dylemat nie wiem jak skomentować pozazdrościć odwagi czy czy skrytykować za .... coś innego.
Jakim autem ?
Tam tzn gdzie ? W sensie, że drogą z Sv Nikoli na Poljice ?
Gdybyśmy wiedzieli, jaka jest ta droga to jednak nadłożylibyśmy i wrócili się przez Dubovice
No ale jak już pojechaliśmy, nie było sensu zawracać, auto dało radę a, że jest stare ( Scenic 1) to jakoś nie ruszyło nas to, że z Cro wróciło całe porysowane od krzaczorów
W każdym razie 2 raz na pewno tą drogą nie jechalibyśmy
Ale na rowerach w nocy ? To dopiero odwaga
Powrót do Nasze relacje z podróży