wiolek_lp napisał(a): mam nadzieję, że jednak nie zniechęciło Cię to do kolejnych podróży do Cro
Tylko na parę godzin hasło Chorwacja nigdy więcej oczywiście było
w Dukli już chciałem wracać z powrotem
wiolek_lp napisał(a): mam nadzieję, że jednak nie zniechęciło Cię to do kolejnych podróży do Cro
lotnikwsk napisał(a):Tylko na parę godzin hasło Chorwacja nigdy więcej oczywiście było
w Dukli już chciałem wracać z powrotem
Trajgul napisał(a):Czemu jeszcze nikt tego nie napisał, wiolek_lp z przyjemnością oglądamy Twoje zdjęcia
Roxi napisał(a):Trafiłam tutaj przez przypadek, a to taka przyjemna relacja... i do tego z Hvaru.
Może trzeba ją przenieść do działu Relacje z podróży? Bardzo fajne zdjęcia!
wiolek_lp napisał(a): nie ma mowy żebym tu się kapała.
wiolek_lp napisał(a):Jestem wkurzona, nic mi się nie podoba. Woda nie taka- duże fale, które podtapiają dzieci, mimo strasznego upału woda lodowata, kamyki nie takie jak na "naszym" Hvarze
wiolek_lp napisał(a):A i jeszcze małe PODSUMOWANIE
W ciągu 10 dni pobytu zrobiliśmy 3626 km z czego na wyspie 864.
"Zaliczyliśmy" myślę, że z 85-90 % zaplanowanych przeze mnie miejsc, jedne bardziej, inne mniej ale ogólnie jestem strasznie zadowolona. Nie mam poczucia, że coś straciłam czy coś o czym marzyłam nie widziałam.
Oczywiście wiele miejsc chciałabym oglądać ponownie w większym spokoju i bez pośpiechu ale patrząc na całość to 100 % zadowolenia.
lotnikwsk napisał(a):tego nie trzeba było pisać bo wszyscy pojadą na Hvar i zrobi się druga Makarska
pozdrawiam Krzysiek
Mikromir napisał(a):Aż poczułam tęsknotę za Hvarem...
Roxi napisał(a):Dzięki za relację.
Filmik super, taki jaki najlepiej się ogląda w zimowe wieczory przy grzanym winie.
Janusz Bajcer napisał(a):No to chyba pora na przeniesienie wątku do działu"Nasze relacje ..."
Powrót do Nasze relacje z podróży