Hvar na pierwszy raz- może być?
napisał(a) Betinka73 » 01.04.2014 18:30
Jestem tu nowa na forum, chociaż podczytuję Was już od ok. 2 lat. W ubiegłym roku były plany co do Chorwacji ale nie wyszło, a teraz już nie odpuszczę. I tu oczywiście wielki problem- Gdzie? Co kilka dni podczytując forum doznaję olśnienia- Tak, tu jedziemy!!! Zaczynam szukać kwater i szukając w oko wpada mi inne miejsce i zabawa zaczyna się od nowa
.Nie wiem czy pytanie kogoś o miejsce ma sens, bo każdy poleci mi swoje, najpiękniejsze i najlepsze, może powiem tak- w oko wpadł mi Hvar. Czy to dobre miejsce na pierwszy wyjazd? Jedziemy z dziećmi 12 i 5, lubimy sobie poplażować ale i pozwiedzać, chcielibyśmy żeby były palmy
, niewielkie miasteczko ale nie 3 domy na krzyż bo wieczorem chciałoby się pospacerować, wypić piwko czy zjeść lody, jakaś knajpka , sklepik( jest na Hvarze jakiś większy s-market żeby zrobić tańsze zakupy?). Wyjazd w drugiej połowie sierpnia na ok. 10-12 dni. Nie śmiejcie się plis jeśli któreś z pytań jest dziwne, na pewno po pierwszym wyjeździe będę miała jakiś obraz Cro i będzie łatwiej coś wybrać- a teraz od czegoś trzeba zacząć.Pomóżcie proszę ,chętnie wysłucham jakichś innych propozycji albo utwierdzenia w podjęciu decyzji. Moę jednak coś na stałym lądzie będzie lepsze......