Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

hvar na odludziu

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 20.07.2009 18:51

LESNY LUDEK napisał(a):zaczne szukac czegos w Bojanic Bad

Plan całkiem OK :D , pamietaj tylko, ze Bojanica Bad to zaledwie kilka domów :roll: więc wybór niewielki. Ale we wrześniu zapewne coś się znajdzie :)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 21.07.2009 22:56

Na pewno Ci się uda, a samo Bojanic Bad spodoba... :papa:
koperek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koperek » 20.08.2009 21:32

Jeśli chcesz ciszy to kamp LILI w Jagodnej koło sv. Niedielji jest OK. Po zachodzie słońca przestają się drzeć cykady i ludzie siedzą przed namiotami i piją co kto lubi. Księżyc odbija się w morzu. Nikt nie używa mp3, radia, nie daj Boże komputera. Zero kamperów i Germańców - nie puszcza tunel. Totalny koniec świata. Byliśmy 11 nocek, płakałem, gdy trzeba było wyjeżdżać. 8eur za osobę. 2 eur prąd. Super wino. Plaże 3 do wyboru skały, żwir, piasek. Bajka. Już planuję następny wyjazd. Parę fotek tu http://juliusz.lo-zywiec.pl/gallery/index.php?folder=/hvar/ Pozdrawiam.
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 21.08.2009 11:26

koperek napisał(a):Jeśli chcesz ciszy to kamp LILI w Jagodnej koło sv. Niedielji jest OK. Po zachodzie słońca przestają się drzeć cykady i ludzie siedzą przed namiotami i piją co kto lubi. Księżyc odbija się w morzu. Nikt nie używa mp3, radia, nie daj Boże komputera. Zero kamperów i Germańców - nie puszcza tunel. Totalny koniec świata. Byliśmy 11 nocek, płakałem, gdy trzeba było wyjeżdżać. 8eur za osobę. 2 eur prąd. Super wino. Plaże 3 do wyboru skały, żwir, piasek. Bajka. Już planuję następny wyjazd. Parę fotek tu http://juliusz.lo-zywiec.pl/gallery/index.php?folder=/hvar/ Pozdrawiam.

Ja także byłem w tym roku na Hvarze i także u Lili :D . Jestem zachwycony podobnie jak Ty. Teraz obaj możemy już zostać pełnoprawnymi członkami "maslinkowego " klubu:
forum/viewtopic.php?t=21885&postdays=0&postorder=asc&start=0
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 21.08.2009 11:36

SVIBANJ napisał(a):
koperek napisał(a):Jeśli chcesz ciszy to kamp LILI w Jagodnej koło sv. Niedielji jest OK. Po zachodzie słońca przestają się drzeć cykady i ludzie siedzą przed namiotami i piją co kto lubi. Księżyc odbija się w morzu. Nikt nie używa mp3, radia, nie daj Boże komputera. Zero kamperów i Germańców - nie puszcza tunel. Totalny koniec świata. Byliśmy 11 nocek, płakałem, gdy trzeba było wyjeżdżać. 8eur za osobę. 2 eur prąd. Super wino. Plaże 3 do wyboru skały, żwir, piasek. Bajka. Już planuję następny wyjazd. Parę fotek tu http://juliusz.lo-zywiec.pl/gallery/index.php?folder=/hvar/ Pozdrawiam.

Ja także byłem w tym roku na Hvarze i także u Lili :D . Jestem zachwycony podobnie jak Ty. Teraz obaj możemy już zostać pełnoprawnymi członkami "maslinkowego " klubu:

SVIBANJ, zabrzmiało tak, jakby to był mój fanklub :wink: :twisted: A to klub wszystkich Miłośników Lawendowej Wyspy :D
Swoją drogą, muszę uzupełnić "KMWH", bo przybywa nowych relacji na temat Hvaru. Tylko ciągle albo piszę swoje, albo czytam Wasze... Czasu brak.
Pozdrawiam :)
Paweł BB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł BB » 23.04.2012 23:25

maslinka napisał(a):
SVIBANJ napisał(a):

SVIBANJ, zabrzmiało tak, jakby to był mój fanklub :wink: :twisted: A to klub wszystkich Miłośników Lawendowej Wyspy :D
Swoją drogą, muszę uzupełnić "KMWH", bo przybywa nowych relacji na temat Hvaru. Tylko ciągle albo piszę swoje, albo czytam Wasze... Czasu brak.
Pozdrawiam :)

może trzeba założyć Maslinkowy fanklub :?:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko