Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

HVAR - Jaką miejscowośc polecacie?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.05.2010 19:45

majeczka napisał(a):Plejesac i Korcula to jest niestety co nieco odmienna infrastruktura... Jednak również bardzo atrakcyjna i godna polecenia :papa:

Majeczka już niedługo przekona się jak smakują rybki przyżądzone przez Frankę :D ... chyba , że od razu podpadnie u jej męża :wink: :papa:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 19.05.2010 19:51

mkm napisał(a): ... chyba , że od razu podpadnie u jej męża :wink: :papa:

Hm, może co nieco Twoich cennych wskazówek uratuje mnie przed totalną wpadką? :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.05.2010 19:54

majeczka napisał(a):

Hm, może co nieco Twoich cennych wskazówek uratuje mnie przed totalną wpadką? :papa:

Tylko czajnik może Cię uratować :!: ... Obyś tylko nie zapomniała :wink:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 19.05.2010 20:08

mkm napisał(a):
majeczka napisał(a):

Tylko czajnik może Cię uratować :!: ... Obyś tylko nie zapomniała :wink:

Jak zwykle żartujesz, żadnego zbędnego balastu, wystarczy, że ponton zabieramy z sobą... I tak muszę wówczas ograniczyć swoje bagaże do minimum :cry: :cry: :cry:
Polubiłam wbrew pozorom Ivo, czajnik nie stanowi żadnych przeszkód, może raczej Franka, co prawda nie znamy się osobiście, ale najwyższy czas to wyprostować... :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.05.2010 20:12

majeczka napisał(a):Polubiłam wbrew pozorom Ivo, czajnik nie stanowi żadnych przeszkód

Na serio ... To tak właśnie myślałem :)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 19.05.2010 20:39

mkm napisał(a): Na serio ... To tak właśnie myślałem :)

Cieszę się, że wbrew wcześniejszym insynuacjom nie masz jednak wątpliwości. :papa:
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 19.05.2010 22:17

Kasiu, dzieki opis Havru w jeden dzien, dla mnie jak znalazł, bo zamierzam wpaść na 2 dni, więc dodam Hvar, Jelsę, i jestem pewna, że w przyszłym roku będziemy na dłużej. masz racje, to taki rekonesans, ale wiem, że to będzie miłość od pierwszego wejrzenia, szczególnie że już wzdycham do hvaru 3 sezon i zawsze coś... Dzieki!
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 19.05.2010 22:18

Z Havaru mi się Havr zrobił, to chyba w Czechach...
jamrys
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jamrys » 19.05.2010 22:33

Polecam Jelse ,już piąty raz tam jade i nigdy mi to miejsce się nie znudziło
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 19.05.2010 23:07

Dziękuję p. Kasi i innym za cenne wskazówki.
Wydrukuję i wezmę ze sobą ;-)

Rzeczywiście będzie to tylko namiastka Hvaru, ale te oszałamiające widoki i zapach lawendy...bezcenny. Nawet, jeśli miałoby to trwać 1 dzień - to warto. A do zakochania to już tylko ... mały krok.

Mam tylko nadzieję, że ten maraton wytrwają moje małe dzieci.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.05.2010 19:52

majeczka napisał(a):Cieszę się, że wbrew wcześniejszym insynuacjom nie masz jednak wątpliwości. :papa:

A ja się cieszę , że poznałem sympatyczną i dowcipną koleżankę ... Dzięki Ci ... PLAVI JADRANIE :D :wink: ...
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 20.05.2010 21:31

mkm napisał(a):
majeczka napisał(a):Cieszę się, że wbrew wcześniejszym insynuacjom nie masz jednak wątpliwości. :papa:

A ja się cieszę , że poznałem sympatyczną i dowcipną koleżankę ... Dzięki Ci ... PLAVI JADRANIE :D :wink: ...

Mam nadzieję, że w tym roku na pewno pojawisz się na Hvarze... :sm: :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.05.2010 21:52

majeczka napisał(a):Mam nadzieję, że w tym roku na pewno pojawisz się na Hvarze... :sm: :papa:

Mało tego... nawet Bojanic Bad spenetruję :)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 20.05.2010 22:30

mkm napisał(a):
majeczka napisał(a):Mam nadzieję, że w tym roku na pewno pojawisz się na Hvarze... :sm: :papa:

Mało tego... nawet Bojanic Bad spenetruję :)

Chętnie pomogłabym Ci, ale niestety w tym roku definitywnie wybrałam Korculę. Jednak w szczegółach BB służę pomocą. :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 21.05.2010 19:08

majeczka napisał(a):
Chętnie pomogłabym Ci, ale niestety w tym roku definitywnie wybrałam Korculę. Jednak w szczegółach BB służę pomocą. :papa:

Hvar czy Korcula ... nie ma znaczenia , to wszystko jedno bajecznie kolorowe wybrzeże :D

Gdy bedę w potrzebie , to wiem przecież gdzie Cię szukać :wink: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

HVAR - Jaką miejscowośc polecacie? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone