kamila_i_marcin napisał(a):Piszesz, że jesteście bez samochodu, jak macie zamiar poruszac się po wyspie?
kamila_i_marcin napisał(a):Wydaje mi się, że w grę wchodzi Stary Grad lub Jelsa i Vrboska, może bardziej na uboczu tych miasteczek. Za tunel chyba zadna komunikacja miejska nie dociera.
Crusty napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):"Plaża" to dość ogólne określenie... Jeśli jednak "plaża" ma być "pod bokiem" to m. Hvar zdecydowanie odradzam. Poza tym to jedno z najdroższych miasteczek na całym hr wybrzeżu (poczynając od kwater, poprzez ceny w sklepach, po kafeki itp.)
Pozdrawiam
Też mi się tak wydaje. Cóż zatem? Stari Grad? Jelsa? Vrboska? A może, któreś z "zatunelowych" miejscowości (Milna, Zarace, Zavala)?
maslinka napisał(a):mkm napisał(a):Tydzień temu stałem na Vidovej ... Długo przyglądałem sie płn . wybrzeżu Hvaru ... i najbardziej przypadł mi do gustu Mudri Dolac ... i Żukova oczywiście
W Mudri Dolac fajna plaża (skałki) i rewelacyjne życie podwodne
kamila_i_marcin napisał(a):Myślę, że warto to przemyślec, bez samochodu nie zobaczysz wiele na wyspie, chyba że wynajmiesz skuter?
Crusty napisał(a):Też mi się tak wydaje. Cóż zatem? Stari Grad? Jelsa? Vrboska? A może, któreś z "zatunelowych" miejscowości (Milna, Zarace, Zavala)?
Crusty napisał(a):majeczka napisał(a):Może Brela i Hvar?
Czemu nie. Możemy wyskoczyć na wycieczkę statkiem.
adziorek napisał(a):Dla ludzi których interesuje coś więcej niż leżenie plackiem na plaży polecam... objechanie całej wyspy...
W ogóle zastanawia mnie co ludzie są w stanie robić na jednej wyspie przez 2 tygodnie, ale cóż...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne