Witam wszystkich na forum.
Chciałbym Was zaprosić na moją kolejną relację z podróży do Chorwacji. Będzie w niej troszkę Zadaru, Wyspy Piekielne, Hvar, Wyspa Scedro, Ivan Dolac, Mostar oraz wodospady Kravica w Bośni i Hercegowinie. Będzie ponownie wyprawa rowerowa Jelsa, Vrboska, Starigrad. Przeżyjemy burzę pod namiotem, przejedziemy naszym staruszkiem VW Sharanem starą drogą Zavala-Jelsa. Na pewno będzie sporo zdjęć, w tym również zdjęcia podwodne. Zapraszam.
Nasza kolejna wyprawa miała się zacząć 7 lipca 2019 w sobotę, aż miała ale się udała. Urlop planujemy wcześniej i zawsze ale to zawsze zaznaczamy w kalendarzu. Tym razem tego nie zrobiliśmy i się wszystko pokićkało. Ja miałem urlop od 7 lipca a żona od 14 lipca. I chwila konsternacji co robimy, jak można było pomylić tygodnie a jednak można. Dobrze, że u żony w pracy można było zrobić korektę z urlopem choć to nie było łatwe. Info o wyjeździe, że możemy jechać 7 lipca dostaliśmy w piątek popołudniu 6 lipca. Na kolejny urlop ruszamy w sobotę po mojej pracy. Jedynym minusem było to, że nie ruszamy wcześnie rano tak jak my lubimy. Expresowe było też załatwianie ubezpieczenia i pakowanie, jak na wariackich papierach. Ale jednak można. Cdn.