agata26061 napisał(a):Jak Ivan Dolac, to jestem i ja Miło będzie powspominać nasz czerwcowo-lipcowy pobyt na Hvarze
Witaj Agata cieszę się, że tutaj zaglądnęłaś.
Mam nadzieję, że jutro coś dalej napiszę.
Pozdrawiam.
walp napisał(a):andrzej29 napisał(a):Marsallah napisał(a):Stary Zadar jest piękny. Mimo całego sentymentu do Splitu, kładzie go na łopatki.
Myślę, że Zadar jak i Split ma co coś. Tak samo Trogir. Wszystkie te miejscowości są piękne, warte zwiedzenia.
Moim zdaniem, Trogir z tej trójki wygrywa.
śmigacz napisał(a):walp napisał(a):andrzej29 napisał(a):Marsallah napisał(a):Stary Zadar jest piękny. Mimo całego sentymentu do Splitu, kładzie go na łopatki.
Myślę, że Zadar jak i Split ma co coś. Tak samo Trogir. Wszystkie te miejscowości są piękne, warte zwiedzenia.
Moim zdaniem, Trogir z tej trójki wygrywa.
Mam takie samo zdanie. Nr to Trogir.
andrzej29 napisał(a):Mam nadzieję, że jutro coś dalej napiszę.
piekara114 napisał(a):Z ciekawości, jaka prędkość rozwijaliście takim składem?Na zachód trafiłam dopiero za drugim razem...mnie nie zachwycił...lepszy był w Sibeniku, a najlepszy jest nad naszym Bałtykiemwalp napisał(a):Niestety, nie mogliśmy zostać dłużej, chociaż bardzo zależało mi, aby obejrzeć tam zachód słońca. Przeczytałem kiedyś, że Alfred Hitchcock powiedział, że "Zadar ma najpiękniejszy zachód słońca na świecie, piękniejsze niż w Key West na Florydzie ..." No cóż, może jeszcze kiedyś.
U mnie najbliższy sercu jest Sibenik
maslinka napisał(a):Puste uliczki Zadaru Albo musiałeś poczekać, żeby ludzie wyszli Ci z kadru
Teraz czekam na Hvar i ID
elka21 napisał(a):Ostatnio czytam wszystko, co dotyczy Hvaru, bo wakacje 2019 już mam zarezerwowane na tej wyspie, tak więc będę Twoją stałą czytelniczką
andrzej29 napisał(a):elka21 napisał(a):Ostatnio czytam wszystko, co dotyczy Hvaru, bo wakacje 2019 już mam zarezerwowane na tej wyspie, tak więc będę Twoją stałą czytelniczką
Cześć elka21
Super, że macie zarezerwowane wakacje na tej wyspie, na pewno będziecie zachwyceni i oczarowani nią, tym bardziej cieszę się, że będziesz stałą czytelniczką mojej relacji.