Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hvar, Ivan Dolac i My - czerwiec 2013

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 10.07.2013 16:28

Hmmmm bisy powiadacie ....

nie wszystkie są do co prawda do pokazania... :twisted: , ale cos da sie zrobić ...

Pomyślimy, ale na razie ZAROBIONY JESTEM :twisted:
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 11.07.2013 08:23

agata26061 napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Jacek?? Powstawiaj jeszcze kilka fotek. Wierze że masz w rękawie jeszcze kilka. Takie małe biss specjalnie dla fanów :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut:

Popieram :D

Popieram poparcie

:oczko_usmiech:
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.07.2013 08:54

No dobra rzuciłem wszystko :twisted: :twisted: :twisted: i przygotowałem wrzutę.
Fotki na trzy bisy … już bez opisów… , ale w kolejności chronologicznej. Niektóre zdjęcia to drugi sort, ale skoro nalegacie :twisted: no to siup:

Bis nr 1

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
sari9
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sari9 » 11.07.2013 09:31

Świetna i rzeczowa relacja :) na pewno z wielu informacji skorzystamy, a od soboty mam nadzieję sprawdzimy wszystko osobiście :) Pozdrawiam serdecznie :)
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.07.2013 09:50

Sprawdźcie czy wszystko jest na swoim miejscu i piszcie, wstawiajcie fotki itp. Sam chętnie wrócę w te miejsca oczami innych ...
predatortata
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) predatortata » 11.07.2013 10:29

Piękna relacja Jacku już nie możemy się doczekać wyjazdu na Hvar. Będziemy czekać na relacje z Vis jak odwiedzisz(na pewno będzie oblegana :)).pozdrawiam
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.07.2013 10:32

Bis nr 2

to nasza meta na lawendę

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.07.2013 11:30

Bis nr 3

kilka fotek jest obróconych, w żaden sposób nie mogłem ich „wyprostować” w imageshack

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kurtyna opada, to już naprawdę koniec…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

… chociaż może nie do końca … bo rozmawiałem z kolegą i on się wybiera we wrześniu do Cro … jeszcze nie wie gdzie, może na Vis … i tak mi jakaś mała :idea: świeci pod czaszką … a może by tak … myk myk … i pojechać jeszcze raz w tym roku … hmmmm
W portfelu pusto, ale korci jak diabli …

The end
نهاية
кoнец
dulo
fin
τέλος
final
endir
終わり
Ende
پایان
ände
vég
fine
:papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 11.07.2013 11:35

jackuc napisał(a):… chociaż może nie do końca … bo rozmawiałem z kolegą i on się wybiera we wrześniu do Cro … jeszcze nie wie gdzie, może na Vis … i tak mi jakaś mała :idea: świeci pod czaszką … a może by tak … myk myk … i pojechać jeszcze raz w tym roku … hmmmm
W portfelu pusto, ale korci jak diabli …

Nie dziwię się, że korci :D Dwa razy w Cro w jednym roku to by było coś! Zbieraj kasę, trzymam kciuki :mrgreen:

Dzięki za zdjęciowy suplement :) Plaże - bajka :hearts:
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.07.2013 11:42

maslinka napisał(a):Nie dziwię się, że korci :D Dwa razy w Cro w jednym roku to by było coś! Zbieraj kasę, trzymam kciuki :mrgreen:

To jeszcze pewnie wynik bardzo powoli ustępującej depresji po powrotowej ... :mrgreen:
Kasa, no cóż trza by iść do ogródka i wykopać parę zakopanych słoików i by było :twisted: :twisted: :twisted:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 11.07.2013 14:11

zajefajna recka :D ależ smaka narobił kolega tymi fotkami, a u mnie jeszcze 30 parę dni do wyjazdu :evil: ostanie 2 paczki zdjęć fajniutkie i w odpowiedniej ilości miło popatrzeć, ehh a jeszcze w marcu żona mówiła że po co my się pchamy na wyspę, jak jej pokazałem Twoją relację, jak zacząłeś pisać to tak śledzi ją codziennie - i co najważniejsze już nie marudzi, że wyspa, prom, kolejki itd jakoś zaczęło jej się podobać na wyspie :D
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 11.07.2013 14:25

ssssskręca mnie, gdy patrzę na te widoki.

Po pierwsze: jak tu wytrzymać jeszcze tydzień...

Po drugie: czy ja zdążę w ciągu tygodnia obejrzeć te wszystkie cudeńka.... jest już plan jak rano zostawić juniora i wdrapać się na szczyt.... jest plan na zwiedzanie zatok...jest plan na pyszną rybę z grilla...na zbiory lawendy... jak to ogarnąć w niecałe 160 godzin? ;-)
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.07.2013 14:48

barti75 napisał(a):zajefajna recka :D ależ smaka narobił kolega tymi fotkami, a u mnie jeszcze 30 parę dni do wyjazdu :evil: ostanie 2 paczki zdjęć fajniutkie i w odpowiedniej ilości miło popatrzeć, ehh a jeszcze w marcu żona mówiła że po co my się pchamy na wyspę, jak jej pokazałem Twoją relację, jak zacząłeś pisać to tak śledzi ją codziennie - i co najważniejsze już nie marudzi, że wyspa, prom, kolejki itd jakoś zaczęło jej się podobać na wyspie :D

hahaha no tak jak pisałem, że pobyt na wyspie to coś więcej niż tylko pobyt na wyspie.
Ja nie wiem czy teraz bym chciał na ląd… :hut:
Zaplanujcie tak wyjazd aby uniknąć weekendu itp. i będzie dobrze.
Bo tak to rzeczywiście dojazd trudniejszy, bardziej wyczerpujący, czasochłonny, ale na miejscu jak śpiewał Dave Gahan :

„Make me think
That at the end of the day
Some great reward
Will be coming my way”

:boss:

mama_Kapiszonka napisał(a):ssssskręca mnie, gdy patrzę na te widoki.
Po pierwsze: jak tu wytrzymać jeszcze tydzień...
Po drugie: czy ja zdążę w ciągu tygodnia obejrzeć te wszystkie cudeńka.... jest już plan jak rano zostawić juniora i wdrapać się na szczyt.... jest plan na zwiedzanie zatok...jest plan na pyszną rybę z grilla...na zbiory lawendy... jak to ogarnąć w niecałe 160 godzin? ;-)

Tiaaaaa a jak tu wytrzymać jeszcze rok, albo do września… :oczko_usmiech:
Jakiś czasospowalniacz by się przydał podczas urlopu. Ja ani się nie obejrzałem a już minął równo miesiąc jak szykowałem samochód … :cry:

Zdążysz dużo zobaczyć, ale smażing and plażing musisz ograniczyć … :evil:
Jest jeszcze opcja: telefon do szefa „Jestem chora na niezwykle zaraźliwą chorobę afrykańską, przykuta do łóżka, potrzebuję jeszcze tydzień lub dwa wolnego …” :evil: :evil: :evil: :evil:

A tylko tydzień będziesz na Hvarze ?

Acha i ważne to wstawać rano, późno chodzić spać, odpoczniesz po powrocie w pracy… :mrgreen:
Zobaczcie ja wstawałem wcześnie to i dzień znacznie dłuższy. Szkoda czasu na spanie jak każda chwila jest cenna ... :hut:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 11.07.2013 16:06

jackuc napisał(a):
maslinka napisał(a):Nie dziwię się, że korci :D Dwa razy w Cro w jednym roku to by było coś! Zbieraj kasę, trzymam kciuki :mrgreen:

To jeszcze pewnie wynik bardzo powoli ustępującej depresji po powrotowej ... :mrgreen:
Kasa, no cóż trza by iść do ogródka i wykopać parę zakopanych słoików i by było :twisted: :twisted: :twisted:

Ja bym się nawet nie zastanawiał :mrgreen:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 11.07.2013 17:17

jackuc napisał(a): A tylko tydzień będziesz na Hvarze ?

Tak - od soboty do soboty...

Drugi spędzimy w Trogirze.

Chyba czas zacząć snuć własną opowieść...zaglądając do tych istniejących po rady...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Hvar, Ivan Dolac i My - czerwiec 2013 - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone