Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Igor, ja wprawdzie autem, ale nim przejeżdżałem czasem po 2 razy dziennie w obie strony przez tydzień i żyję Żadnego wyrychlatego tubylca nie spotkałem, jeśli będzie widział światło to raczej nie ruszy
Jak BĘDZIE widział to nie ruszy.
Ale uważam, że zakazy są zasadne; trzeba będzie się na Hvar bujnąć jeszcze raz - autkiem, i to mi się podoba A Ty Rich już chyba na walizkach? Dobrze Ci tak
witajcie! wybieram sie niedlugo:) chcialabym sie dostac na Hvar ze Splitu (bez samochodu) i znalazlam tylko statki odplywajace popoludniu... a planuje jednodniowa wycieczke na wyspe z powrotem do Splitu wieczorem. czy gdybym sie zakochala w wyspie i chcialabym wrocic do Splitu nastepnego dnia, nie bedzie problemu z kwatera prywatna w rozsadnej cenie?
bardzo prosze o jakis link z dokladnymi info o promach itp.
sloneczne pozdrowienia
Witam,
Wróciłem z Jagodnej ale rower został w W-wie Niestety nie udało mi się go zabrac. Ale sam tunel i drogi po jednej i drugiej stronie wyspy robią wrażenie. Sam tunel - bajka. Jazda rowerem = duże wyzwanie.
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za wcześniejsze info.
Krajobraz wygląda raczej słabo, w okolicach Jagodnej i Sv. Nedeli z pożarem walczyli 36 h. Potem przeniosło się to na drugą stronę góry i tam nie wyglądało już tak strasznie.
rich72 napisał(a):baton łobuzie wlazłeś jeszcze głębiej w przyszłym roku film nakręcę i zapodam chociaż nie wiem czy cokolwiek wyjdzie
Witam.Nagrywałem przejazd przez tunel Pitve na kamerze.Niestety bez POTĘŻNEGO oświetlenia ciężko cokolwiek nakręcić.Jeżeli ktoś ma ochotę zobaczyć mój materiał wideo i obejźeć parę fotek z Zavali to zapraszam.
http://picasaweb.google.pl/kornel1972 Serdecznie pozdrawaim wszystkich miłośników CRO.PL od autostopowiczów(takich jak ja) do cromaniaków!
Prośba do CROMANIAKÓW;Bądzcie mili dla "początkujących" na CRO.PL bo z tym niekiedy różnie bywa!!Serdecznie pozdrawiam z pięknego Śląska Cieszyńskiego!!
Witam
Ines drogi na Hvarze sa takie jak większośc w CRO tzn. setki zakretów zjazdów i podjazdów. Daleko im (moim zdaniem) do tych na Św. Jure.
Natomiast tunel do Zavali jest wyjątkowy ale nie niebezpieczny.
Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.
Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.