Hehe Dub. fajnie piszesz... Przysiadłem się w kafejce i poczytałem i pooglądałem
Mamy prawie identyczne zdjęcie tej samej uliczki
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):ines napisał(a):F-uncia dużo jest relacji i info o Hvarze na forum wystarczy poszukać
Hvar ciekawy, ale mnie nie zachwycił... Peljesac i Brac o wiele piękniejsze, ale to według mnie
dub.religion fajna relacja..czekam na więcej
Ines, nie miej mi za złe, ale z Twojej bogatej zresztą relacji ja wywnioskowałam, że na Hvarze widzeliście jednak bardzo niewiele... Pokazałaś nam tylko miasteczka, a to, co Hvar skrywa w swojej głębi zostało najprawdopodobniej w dalszym ciągu przez Was nieodkryte... chyba nie dałaś Hvarowi szansy, by Cię oczarował, albo zabrakło kogoś, kto by Wam go pokazał...
W relacji o Braču też zabrakło mi kilka miejsc, których ja za żadne skarby bym sobie nie odpuściła...
Pozdrawiam
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):ines napisał(a):F-uncia dużo jest relacji i info o Hvarze na forum wystarczy poszukać
Hvar ciekawy, ale mnie nie zachwycił... Peljesac i Brac o wiele piękniejsze, ale to według mnie
Ines, nie miej mi za złe, ale z Twojej bogatej zresztą relacji ja wywnioskowałam, że na Hvarze widzeliście jednak bardzo niewiele... Pokazałaś nam tylko miasteczka, a to, co Hvar skrywa w swojej głębi zostało najprawdopodobniej w dalszym ciągu przez Was nieodkryte... chyba nie dałaś Hvarowi szansy, by Cię oczarował, albo zabrakło kogoś, kto by Wam go pokazał...
W relacji o Braču też zabrakło mi kilka miejsc, których ja za żadne skarby bym sobie nie odpuściła...
Pozdrawiam
Mdziumka napisał(a): [...]
Masz nad nami tę przewagę,że jesteś tam na co dzień. Więcej czasu i więcej możliwości. Dobrze chociaż, że możemy posłuchać Twoich rad.
Pozdrawiam
F-uncia napisał(a):Kot zabójczy!!! Jak ze ShreckaKatarzyna Głydziak Bojić napisał(a):ines napisał(a):F-uncia dużo jest relacji i info o Hvarze na forum wystarczy poszukać
Pozdrawiam
Ja właśnie z relacji (choć nie tylko) wnioskuję, że Hvar jednak ciekawsza.. Tylko jedno mnie zastanawia... Obejrzałam sobie wyspę też z gory na Google Earth, fotki z Panoramio... i ... gdzie jest region z najładniejszymi plażami? Chodzi mi o to żeby była żwirkowa, a nie same skały (dzieciak)... POjawi się coś o takich plażach w tej relacji?
Pozdrawiam
kulka53 napisał(a):Plażowaliście w tym samym miejscu co my.........
laciatek napisał(a):Lokalna mafia, he, he, uważaj, bo Cię forumowa mafia przyciśnie, żebyś szybciej niż raz na miesiąc dopisywał c.d.
Mdziumka napisał(a):.Buduj dalej.Pozdrawiam
Leszek Skupin napisał(a):Mamy prawie identyczne zdjęcie tej samej uliczki
F-uncia napisał(a):Kot zabójczy!!! Jak ze Shrecka
Buber napisał(a):Do Duba - pisz tak dalej i dawaj więcej wesołych podpisów pod zdjęcia - dajesz dużo radości (jakbym shtrigę, albo igga czytał ).
ines napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):ines napisał(a):F-uncia dużo jest relacji i info o Hvarze na forum wystarczy poszukać
Pozdrawiam
Kasiu wydaje mi się, że chyba za bardzo idealizujesz swoją wyspę. Nie pisałam, że Hvar mi się nie podobał, bo uważam , że to piękna wyspa, ale też mnie nie zauroczył..
Także na kilku stronach relacji nie otworzy się nigdy szczegółowo pobytu oraz miejsc, które się widziało..myślę, że każdy ma też swoje miejsca , które odkrył i niekoniecznie chce się podzielić tą informacją z innymi
Ty jesteś na miejscu i możesz sobie pozwolić na szczegółowe penetrowanie Chorwacji, jak się jedzie na 2-3tygodnie to człowiek chłonie wszystko w szybkim tempie i nie da się wszystkiego zobaczyć nawet jakby chciał i tutaj masz nad nami przewagę..
Uważam, że nie powinnaś nikomu odradzać Hvaru, bo ja nie żałuję, że go zobaczyłam..wiem jak tam jest i czego się spodziewać jeśli bym odwiedziła go po raz kolejny...zdjęcia zdjęciami , a na żywo wygląda to inaczej..każdy widzi, jak chce wiedzieć
Co do plaż lubię żwirowe przy miasteczkach, czy to źle, nie każdy lubi opalanie na skałkach..
Mamy znajomych, którzy nad Hvar przekładają Vis i Pag, inni Korculę i Brac, a inni wracają na Hvar co rok
Jest wiele miejsc w Cro, które mnie zauroczyły..szczególnie Peljesac jest bliski mojemu sercu..
Jest cześć ludzi, których Hvar zachwyca, jest część na których nie robi wrażenia i to chyba dobre...każdy jest inny i myślę, że powinniśmy to uszanować
Ciepło pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży