Wakacje w Chorwacji spędzamy tylko raz w roku , więc wiadomo żyjemy tym wyjazdem (szczególnie ja )
zglądam ,gugluje, szukam , oglądam po raz dziesiąty serię filmów z danego regionu
No i wiadomo korzystam z dobrodziejstw forum i tu również nie brakuje zapaleńców.
Choć jest dopiero styczeń pojawiają się pomysły na forumowe ustawki w lipcu
Z niektórymi się minąłem bo wyjechali tuz przed naszym przyjazdem - m@rek pozdrav
Z innymi zwyczajnie rozjechały nam się plany wyspowych eskapad i nie zgraliśmy się w czasie - falco.v pozdrav
...ale
Spotkaliśmy się kilkukrotnie z ekipą wiolek_lp- Wiola z Rafałem i chłopcami
Były to spotkania przypadkowe podczas eksploracji wyspy (staram się zachować kolejność zdarzeń , więc o tym później)
...no i udało się doprowadzić do jednego spotkania z eskadrą lotników
Pierwszy kontakt nieśmiało po przez forum i PW , potem jakieś SMS , póżniej lotnikwsk znaczy Krzysiek zadzwonił i mówi , żebyśmy wpadli do Ivana odwiedzić stare kąty.
Oczywiście jedziemy , jest dreszczyk emocji , bo wiadomo znamy się tylko z forum , czy na żywca znajdziemy wspólny język
Okazało się ,że rodzinka bardzo sympatyczna i otwarta na ludzi , od razu się dogadaliśmy ( na trzeźwo bo kierowałem )
Skład eskadry lotników to:Krzysiek i Basia oraz córki Paulina i Magda.
Nasza Zuzia świetnie dogadała się z młodszą Magdą (są w podobnym wieku)
Spędziliśmy miło czas , najpierw w apartmanie (dziękujemy za gościnę) , później na spacerze po Ivanie przy wspólnych lodach
Po kilku dniach doszło do kolejnego spotkania tym razem u "nas" w Zavali
dziewczyny świetnie się bawiły
Raz udało się też spotkać w Gromin Dolac w Żuticy , spotkanie nie umówione , akurat popłynęliśmy tam kajakami.
Ogólnie nie mam za wiele zdjęć z naszych spotkań
Krzysiek jak masz jakieś to weź coś wrzuć.