Mam pytanie odnośnie kortu tenisowego w Ivan Dolac. Czy jest on czynny?
Kort niby jest , nawet ktoś grał w zeszłym roku.
Ale nawierzchnia kortu to chyba beton , jeżeli dobrze pamiętam.
Pozdrawiam
krzych222 napisał(a): Ten deptak wzdłuż morza to jaką ma nawierzchnię - da sie jeździc na rolkach lub hulajnogach z małymi kółkami.?
Rafał78 napisał(a):krzych222 napisał(a): Ten deptak wzdłuż morza to jaką ma nawierzchnię - da sie jeździc na rolkach lub hulajnogach z małymi kółkami.?
Nie spodziewaj się jakieś równej nawierzchni,jest to głównie wylewka betonowa raczej o grubej strukturze.
Widziałem dzieci na hulajnogach , ale specjalnych warunków do pojeżdżenia to raczej nie ma.
krzych222 napisał(a):Witam
Przepraszam, że sie tak przykleję.
Mam pytanie odnośnie kortu tenisowego w Ivan Dolac. Czy jest on czynny?
Będę tam w drugiej połowie Lipca, może sa jacyś teniśiści ? Zasatnawiam sie czy brać rakiety
Rafał78 napisał(a):wiolek_lp napisał(a):My będziemy w uvali veprinova
No,piękne miejsce
Czyli cały pobyt na Hvarze bo chyba miało być 5 dni ląd i 5 dni wyspa.
Pozdrav.
krzych222 napisał(a):dzięki - hulajnogi wiec pojadą z nami, jak by moje bąki zobaczyły chociaż jednego "hulaj-rockersa" to bym nie miał życia że inni jeżdżą a ja nie wziąłem jednośladów.
ancys55 napisał(a):Witam
W tym roku wybieramy się z rodziną do Ivan Dolac. Mamy zarezerwowane apartamenty: Villa Conte. Mam pytanie odnośnie tej miejscówki. Z opisu wygląda super, widziałam też jedna, dwie opinie. Martwi mnie natomiast kontakt z gospodarzami. Być może to normalne i panikuję ale bardzo długo muszę czekać na odpowiedź z ich strony. A teraz od 2 tygodni wogóle nie odpisuja na moje pytania. Tak jak mówię byc może zapracowani, zakręceni itp ale jedziemy z małym dzieckiem i nie widzi mi się biegać od drzwi do drzwi gdyby było coś nie tak zwłaszcza, że zadatek wysłany. Czy ktoś może miał przyjemność bytowania w wymienionej miejscówce? Wszelkie info chętnie przeczytam.
Powrót do Nasze relacje z podróży