falco.v napisał(a):z przyjemnością się wybierzemy
do Ciebie na browarka
Jak tak to spoko
...a może urządzimy kajakowy zlot w Zagonie , jest akurat w połowie drogi między Ivanem a Zavalą
Rafał78 napisał(a):falco.v napisał(a):z przyjemnością się wybierzemy
do Ciebie na browarka
falco.v napisał(a):...a może urządzimy kajakowy zlot w Zagonie , jest akurat w połowie drogi między Ivanem a Zavalą
lotnikwsk napisał(a):falco.v napisał(a):...a może urządzimy kajakowy zlot w Zagonie , jest akurat w połowie drogi między Ivanem a Zavalą
Kajakowy mówicie ..... Tylko że ja nie mam kajaka , ale w zimie kupiłem ponton ,taki dwuosobowy .
I zastanawiam się czy nie kupić drugiego bo nas jest czwórka, ale mam obawy jak to będzie z tym pływaniem ,chodzi mi głównie o wiatr
ale myślę że przy spokojnej pogodzie blisko brzegu można by popływać
Jeśli ponton można zaliczyć do zlotu kajakowego to się zapisuję
lotnikwsk napisał(a):Jeśli ponton można zaliczyć do zlotu kajakowego to się zapisuję
falco.v napisał(a):W 2014 roku jak wracaliśmy z dzikiej plaży w Pisaku od strony zatoczki Vrulja, to były takie fale, że gdy szła ta wielka ( chyba co 5-ta ) to musieliśmy się obracać dziobem w stronę morza bo by nas wywróciła...były emocje.
falco.v napisał(a):No to jesteśmy umówieni, tylko pozostaje ustalić zaopatrzenie, ile czego...żebyśmy dali radę wrócić...hahaha.
Rafał78 napisał(a):Planuję więc uzupełnienie floty o takie cóś
lotnikwsk napisał(a):
Najwyżej będziemy wracać tak jak żółwie ......z kajakami na plecach
Kajakiem pływaliśmy na spływach a pontonem .....zobaczymy jak to pójdzie
[quote="Rafał78 napisał(a):Planuję więc uzupełnienie floty o takie cóś
Z wyglądu niezły
pozdrawiam
Ostatecznie wybraliśmy Apartmani GODO za 54 eura (2+1)
Lokalizacja bardzo dobra,około 70 metrów do morza,klima w cenie,dom zarośnięty bujną śródziemnomorską roślinnością,ogólnie bardzo pozytywnie oceniam to lokum.
wiolek_lp napisał(a):My będziemy w uvali veprinova
wiolek_lp napisał(a):także do zobaczenia na drogach i zatoczkach Hvar
Powrót do Nasze relacje z podróży