falco.v napisał(a):Hvar zaczarował mnie swoim pięknem, zapachami, klimatem...w tym roku wracamy w to samo miejsce, szkoda że nie ze "stałą ekipą".
Apartament zarezerwowany na drugą połowę lipca.
wyprawa kajakiem na Ścedro, w oddali Hvar
Rafał78 napisał(a):...i my również ulegliśmy urokowi Hvaru i w tym roku pierwsza połowa lipca....Zavala
Rafał78 napisał(a):Widzę falco ,że wybieramy te same miejscówki (wcześniej Pisak teraz Hvar)falco.v napisał(a):Hvar zaczarował mnie swoim pięknem, zapachami, klimatem...w tym roku wracamy w to samo miejsce, szkoda że nie ze "stałą ekipą".
Apartament zarezerwowany na drugą połowę lipca.
...i my również ulegliśmy urokowi Hvaru i w tym roku pierwsza połowa lipca....Zavalawyprawa kajakiem na Ścedro, w oddali Hvar
Gratulacje,jak na razie taka wyprawę zaliczył jeszcze Interseal-niestety użytkownik już się usunął z forum
Klik
Czym płynęliście
Hudsonem
My płynęliśmy rejsem komercyjnym z Zavali (duża łódź motorowa) i przy powrocie były takie fale ,że kajakiem bym się nie odważył i pewnie bym przenocował na wysepce
Pozdrawiam
lotnikwsk napisał(a):My też od 2 lipca w Ivan Dolac , ulicę wyżej od Godo, myślę że lokalizacja fajna.
Może jakieś piwko wypijemy
falco.v napisał(a):My w Ivan Dolac jesteśmy od 11.07.16, to jeśli będziecie mieli ochotę - Rafał78 i lotnikwsk można by wypić jakieś Karlovaćko.
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Świetna relacja, miło powspominać.
Rafał78 napisał(a):Jestem za
Jesteśmy w Zavali od 8 lipca.
Zapraszamy do Zavali
Rafał78 napisał(a):lotnikwsk napisał(a):My też od 2 lipca w Ivan Dolac , ulicę wyżej od Godo, myślę że lokalizacja fajna.
Może jakieś piwko wypijemyfalco.v napisał(a):My w Ivan Dolac jesteśmy od 11.07.16, to jeśli będziecie mieli ochotę - Rafał78 i lotnikwsk można by wypić jakieś Karlovaćko.
Jestem za
Jesteśmy w Zavali od 8 lipca.
Zapraszamy do ZavaliARTUR_KOLNICA napisał(a):Świetna relacja, miło powspominać.
Powspominać zawsze miło zwłaszcza Hvar
Pozdrawiam
falco.v napisał(a): córka właśnie zdaje egzamin na prawko, to będzie kierowca na drogę powrotną .
lotnikwsk napisał(a):falco.v napisał(a): córka właśnie zdaje egzamin na prawko, to będzie kierowca na drogę powrotną .
To ja będę musiał zatrudnić żonę
Ale do Ciebie to już można na nóżkach .....albo Ty do mnie (jeśli dobrze kojarzę to ta Nada nad samym morzem)
falco.v napisał(a):Czytałem że jesteś do 9.07., a my dojedziemy 11.07., chyba że znajdziesz coś w Ivan D.
lotnikwsk napisał(a):falco.v napisał(a):Czytałem że jesteś do 9.07., a my dojedziemy 11.07., chyba że znajdziesz coś w Ivan D.
Jak nic nie znajdę w ID lub Zawali to i tak drugi tydzień będę na wyspie ...nie wiem może Jelsa a to blisko przecież,
ale mam nadzieję że na parę dni na pewno coś znajdę jak będę na miejscu bo przecież nie wszyscy się ogłaszają w necie
Powrót do Nasze relacje z podróży