mysza73 napisał(a):No i zabytkiem jeżdzę ... ale tylko w słoneczne dni
Dlaczego w słoneczne Z obawy, że jak deszczyk popada to zabytek może zardzewieć
Katerina napisał(a)::mrgreen:
Co się tak cieszysz
Znaczy Ty meczyków nie oglądasz ...ruzica napisał(a):To mówiłam JA. Ta co nie ma w domu telewizora
Pogadamy za 15 lat, jak Twoje autko będzie w wieku mojego Jeeparuzica napisał(a):mysza73 napisał(a):No i zabytkiem jeżdzę ... ale tylko w słoneczne dni
Dlaczego w słoneczne Z obawy, że jak deszczyk popada to zabytek może zardzewieć
mysza73 napisał(a):Znaczy Ty meczyków nie oglądasz ...ruzica napisał(a):To mówiłam JA. Ta co nie ma w domu telewizora
mysza73 napisał(a):Pogadamy za 15 lat, jak Twoje autko będzie w wieku mojego Jeepa
Katerina napisał(a):ruzicaKaterina napisał(a):
Ljubav je na Selu mnie rozbawiła.
I obeznanie w różnych reality show u osoby bez TV
Co się tak cieszysz
krakusowa napisał(a):ruzica napisał(a): odmówił:
Przejazdu przez tunel Pitve
Teraz jest luzik, bo są światła.
Ale jeszcze kilka dobrych lat temu, jeździło się wg zasady " kto pierwszy ten lepszy"
marze_na napisał(a):Na żużel do knajpy Ja na Jancarza jeździć nie lubię, ale żeby Gorzowianka na Staleczkę nie chodziła .
wiolek_lp napisał(a): Super, że jest Pl przewodnik, raczej w nie wielu miejscach jeszcze biorą nas pod uwagę
wiolek_lp napisał(a):Czekam na Jelse, mimo, że nas też bardziej Stari Grad zachwycił, to stacjonowac będziemy w Jelsie
wiolek_lp napisał(a):Mi Vrboska kompletnie się nie podobała... Może za mało czasu jej poświęciliśmy, może to był zły dzień na zwiedzanie- mega upał, ale wrażenia nie zrobiła na mnie dobrego
Zobaczymy czy w przyszłym roku odczaruje się
Powrót do Nasze relacje z podróży