Beata W. napisał(a):To na św. Jurka chyba byście też nie wjechali.
Beata W. napisał(a): Natomiast wszelkie drogi ekstremalne, widokowe i tunele to dla mojego M. najlepsza atrakcja na wakacjach
Beata W. napisał(a): Natomiast jak bym mu kazała pedałować na tą plażę z dziećmi i klamotami to popukał by się chyba w głowę i kazał iść samej. Ot taka męska różnorodność
kulka53 napisał(a): Z takim podejściem to może najlepiej w ogóle z garażu nie wyjeżdżać...
kulka53 napisał(a):. teraz już wiem skąd się biorą te wynajdywane od czasu do czasu przedwiekowe okazy przechowywane po stodołach .
kulka53 napisał(a):.. tylko niefajnie być przez to ograniczanym i łazić wszędzie pieszo bo auta szkoda
Beata W. napisał(a): Ale jeśli chodzi o plażę to zawsze wybieramy najbliższą dla własnej wygody po prostu
:
agata26061 napisał(a):Ja troszkę spóźniona, ale właśnie dziś nadrobiłam wszystko. Podziwiam Was za te marsze, ale na szczęście nie robicie tego w 40-sto stopniowym upale, jak to czasem w Cro bywa:D
Pozdrawiam
marze_na napisał(a):Z tych trzech zatoczek najbardziej przypadła mi do gustu ta druga - Pišćena .
marze_na napisał(a): Tyle, że nasze auto ma już 11 wiosen i z każdym rokiem coraz mniej się nad nim trzęsiemy .
ruzica napisał(a):marze_na napisał(a): Tyle, że nasze auto ma już 11 wiosen i z każdym rokiem coraz mniej się nad nim trzęsiemy .
Nasze ma dopiero nie całe 3, za 8 lat to też różnie może być
mysza73 napisał(a):ruzica napisał(a):marze_na napisał(a): Tyle, że nasze auto ma już 11 wiosen i z każdym rokiem coraz mniej się nad nim trzęsiemy .
Nie być taka pewna ... ,
potem usłyszysz, że auto ma już swoje lata i trzeba jeszcze bardziej dbać ... jak o zabytek
No i zabytkiem jeżdzę ... ale tylko w słoneczne dniruzica napisał(a):mysza73 napisał(a):ruzica napisał(a):marze_na napisał(a): Tyle, że nasze auto ma już 11 wiosen i z każdym rokiem coraz mniej się nad nim trzęsiemy .
Nie być taka pewna ... ,
potem usłyszysz, że auto ma już swoje lata i trzeba jeszcze bardziej dbać ... jak o zabytek
Pewnie masz rację. W końcu bardziej doświadczona jesteś
Katerina napisał(a):ruzicai chorwackiej TV, w której są te same programy co w Polsce, tyle, że po chorwacku.
Powrót do Nasze relacje z podróży