ruzica napisał(a):[
Ale wróćmy na nasz spacer. Stari Grad wieczorem bardzo nam się podoba. Zresztą, nie tylko wieczorem
tyniolek napisał(a):Stari Grad to moje ulubione miasto na wyspie
tyniolek napisał(a):
Stwierdzilismy, że tym Chorwatom to już się w pupkach poprzewracało.
travel napisał(a):Czarnogóra tańsza od Chorwacji . W centrum Kotoru w konobie Akustik tuż przy morzu mesna plata dla 2 osób kosztowała 18 euro . Chorwacja jednak ma o niebo lepsze plaże . Więc proponuje zrobić mięso do słoików i damy radę
beatabm napisał(a):ruzica napisał(a):[
Ale wróćmy na nasz spacer. Stari Grad wieczorem bardzo nam się podoba. Zresztą, nie tylko wieczorem
Pełna zgoda, Starigrad na Twoich zdjęciach bardzo mi się podoba
Beata W. napisał(a):Na Hvarze byliśmy jeden dzień dawno temu. Zdecydowanie więc kiedyś musimy tam spędzić więcej czasu. Chętnie go pooglądam u Ciebie. Stari Grad nocą piękny
banankochan napisał(a):mi osobiście bardziej przypadła do gusty Jelsa, mniejsza i bardziej klimatyczna
mariusz_77 napisał(a):trzy urlopy na Hvarze i jeszcze nie zaliczyliśmy Glavicy i widoku na Stari Grad... do nadrobienia w przyszłym roku dobrze że nam o tym przypomnieliście
Teraz będzie przerwa przed atakiem szczytowym. W następnym odcinku podzielę się z Wami prezentami od Mikołaja. O ile byliście grzeczni
Katerina napisał(a):To następny odcinek za miesiąć
Katerina napisał(a):Fajna ta droga na Mikołaja. Nie wydaje się zbyt forsowna...I autkiem można na luzie podjechać
Ale spacer zawsze lepszy..
beatabm napisał(a):
Oczywiście, że byliśmy grzeczni, chyba nie masz wątpliwości
ruzica napisał(a):Prowadzą na niego 3 drogi
Powrót do Nasze relacje z podróży