Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hvar - czy to dobry pomysł ?

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 06.04.2003 10:30

Grażka, byłaś na pewnoe w tym Sucuraju- jak to tam wygląda? Nie jest to czasem jakiś ruchliwy port? Pytam, bo chciałabym uniknąć tego typu miejsc. Z drugiej strony- w zasadzie wszystko mi jedno (juz teraz) w którym miejscu na Hvarze wyląduję- i tak pewno będę zwiedzać całą wyspę, alw wiesz jak to jest z maluchami- dobrze by było mieć w miarę blisko plażę żwirową i to z łagodnym (pi razy oko) zejściem, a o to trudno. Namierzyłam jeszcze coś w Jagodnej, ale czekam na odpowiedź od właściciela. Zobaczymy.
W każdym razie- dziękuję za kooperację, mam nadzieję, że spotkamy się na czacie.
Pozdrawiam
Iwona 8)
grazka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grazka » 06.04.2003 15:22

Iwona, cena w Sucuraja jeśli o ten termin, odległosć do morza oraz wygląd domu oraz apartamentu jest kusząca. W wrześniu promy z Drewika pływją chyba tylko 4 lub 5 razy na dzień.Tak jak chciałaś jest on położony na otwarte morze, ja będąc w Strim Gradzie i tak jeźdiłam statycznie boirąc co drugi dzień na inną plażę . Napisz do właściciela i zdaj mu pytania
1.Odlewgłość od portu ( byłam na Korculi w odległośco 500 m od portu promowego i niedogności z tego tytułu nie odczuwałam )
2.Jakie jest zejście do morza.
3.Zadaj mu inne pytania , które cię nurtują ( ja tak zrobiłam przed rezerwacją )
Na pierwszym zdjęciu apartamentu w Sucuraj stoi dziecko chyba ma 2 lata a plaża na wszystkich zdjęciach oky.
Zawala za tą cenę jest za droga to malutka wioska a nie kurort :!: :!:
JAGODNA to miejsce dla nurków bardzo strome zejście w stronę morza domy na wznieśnieniu bardo stromo w dól ja do wody wchodziłam po zamonowanej w skały drabince nie chcę cię zniechęcać do Jagodnej ale wyjaśnij ten temat z właścicielem apartamentu. Ja miałam kłopoty z zejściem na plażę ze sprzętem i innymi manelami (musieli mi pomagać moi panowie )a byłam wtedy 39 letnią kozicą nie wiem co na to twoje maluchy :!: :wink:
Nie będę sie wiecej rozpisywać pogadamy na czacie. Napisz kiedy to się dostosuję .Dzisaj jestem cały dzień w domu. W dni powszednie mogę od 17 do 23.
Pozdrowienia Grazka :hearts:
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 06.04.2003 19:57

Hej Grażka
Właśnie jestem w trakcie mejlowania z apartamentowcami- zobaczymy jak to się skończy. Dobrze, że mnie oświeciłąś z tą Jagodną, choć na zdjęciach apt plaża jest OK, ale wiesz jak to może być- zdjęcia np. z... Seszeli :D
Pzw
Iwona
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 07.04.2003 09:35

Hej Grażka
Szukałam Cię wczoraj na czacie, ale nie znalazłam :D :lol:
Nic to, chciałam Ci tylko powiedzieć, że Pan z Sucuraja wydaje się być bardzo do rzeczy :D i jako jedyny odpowiedzia l na mojego maila bardzo sensownie, reszta powiedzmy ignorancja :evil:
Jeszcze tylko muszę dogadać sprawę ze znajomymi, ale ta oferta jest chyba OK. Z resztą, wyobraź sobie, że miałam tę ofertę ściągniętą w moim super folderze- "Chorwacja 2003" :D , ale tak się uparłam na te wioski na południu, że koniec- Sucuraja nawet nie brałam pod uwagę, dopiero po Twoim poście jakoś tak- się otrząsnęłam :smo: :lol:
No, to teraz działam dalej.
Dzieki jeszcze raz, Grażka- Kozico :lol:
Iwona& Co
grazka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grazka » 07.04.2003 16:46

Bardzo dziękuję za miłe słowa .Co do cztata to miałaś napisać kiedy będziesz.Jak będziesz chciała pogadać to pisz na gadu-gadu w godz od 17 mój numer 931759 to będzie prościej( otworzy ci się nik Wlado )
Grazka :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone