napisał(a) grazka » 06.04.2003 15:22
Iwona, cena w Sucuraja jeśli o ten termin, odległosć do morza oraz wygląd domu oraz apartamentu jest kusząca. W wrześniu promy z Drewika pływją chyba tylko 4 lub 5 razy na dzień.Tak jak chciałaś jest on położony na otwarte morze, ja będąc w Strim Gradzie i tak jeźdiłam statycznie boirąc co drugi dzień na inną plażę . Napisz do właściciela i zdaj mu pytania
1.Odlewgłość od portu ( byłam na Korculi w odległośco 500 m od portu promowego i niedogności z tego tytułu nie odczuwałam )
2.Jakie jest zejście do morza.
3.Zadaj mu inne pytania , które cię nurtują ( ja tak zrobiłam przed rezerwacją )
Na pierwszym zdjęciu apartamentu w Sucuraj stoi dziecko chyba ma 2 lata a plaża na wszystkich zdjęciach oky.
Zawala za tą cenę jest za droga to malutka wioska a nie kurort
JAGODNA to miejsce dla nurków bardzo strome zejście w stronę morza domy na wznieśnieniu bardo stromo w dól ja do wody wchodziłam po zamonowanej w skały drabince nie chcę cię zniechęcać do Jagodnej ale wyjaśnij ten temat z właścicielem apartamentu. Ja miałam kłopoty z zejściem na plażę ze sprzętem i innymi manelami (musieli mi pomagać moi panowie )a byłam wtedy 39 letnią kozicą nie wiem co na to twoje maluchy
Nie będę sie wiecej rozpisywać pogadamy na czacie. Napisz kiedy to się dostosuję .Dzisaj jestem cały dzień w domu. W dni powszednie mogę od 17 do 23.
Pozdrowienia Grazka