Upchnąłem właśnie tutaj troszkę fotek z ostatniego pobytu - pierwsza połowa jest właśnie z Hvaru; również z tej wycieczki motorówką, o której wspomniałem.
PozdraV
J.
Jacunio napisał(a):Upchnąłem właśnie tutaj troszkę fotek z ostatniego pobytu - pierwsza połowa jest właśnie z Hvaru; również z tej wycieczki motorówką, o której wspomniałem.
PozdraV
J.
artbor1 napisał(a):Jacunio napisał(a):Upchnąłem właśnie tutaj troszkę fotek z ostatniego pobytu - pierwsza połowa jest właśnie z Hvaru; również z tej wycieczki motorówką, o której wspomniałem.
PozdraV
J.
Jacunio jeszcze jedno pytanko, czy żeby wynająć motorówke jest potrzebne coś oprócz kun?
artbor1 napisał(a):Jacunio jeszcze jedno pytanko, czy żeby wynająć motorówke jest potrzebne coś oprócz kun?
Janusz Bajcer napisał(a):A jeśli nie na plecach - to gdzie......
a to ja napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):A jeśli nie na plecach - to gdzie......
Innymi słowy chciałam powiedzieć że ... odważna ta Jacuniowa kobieta
Co do mnie - to odpowiedź brzmi: NIGDZIE . Brrr ... .
Nawet przypadkowe acz "łagodne ocieractwo wodne" ze zwykłą meduzą budzi we mnie nieodpartą i natychmiastową chęć - konieczność - wyskoczenia z wody. Nie jak delfinek .. a z nogami za pasem
Jacunio napisał(a):artbor1 napisał(a):Jacunio jeszcze jedno pytanko, czy żeby wynająć motorówke jest potrzebne coś oprócz kun?
Nic. Do dyspozycji były jeszcze takie same motorówki z większym silnikiem - chyba 7 albo 10 KM (za wyższą cenę) - ale też nie trzeba było żadnych uprawnień. Pan przeprowadza 5 minutowe szkolenie, daje numer telefonu (jakby co...) i jazda!... O ile pamiętam, to nawet nie pokazywałem żadnego paszportu...
Oczywiście taka jazda do komfortowych nie należy - prędkość niewielka, hałas i wibracje, ale turystyczna strona wycieczki rekompensuje te drobne niedogodności z nawiązką.
PozdraV
J.
Jacunio napisał(a):Oczywiście taka jazda do komfortowych nie należy - prędkość niewielka, hałas i wibracje, ale turystyczna strona wycieczki rekompensuje te drobne niedogodności z nawiązką.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne