Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

HVAR / camp. HOLIDAY-JELSA

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gob
Plażowicz
HVAR / camp. HOLIDAY-JELSA

Nieprzeczytany postnapisał(a) gob » 30.08.2005 15:51

CZESC! :D

czy ktos byl na tym campingu?

jakie wrazenia?

daleko jest do plazy?

dajcie znac.... czakam :wink:
gob
Plażowicz
hvar

Nieprzeczytany postnapisał(a) gob » 31.08.2005 01:01

nikt nie byl na tym kempingu :?:

to moze on nie istnieje :cry:

jeszcze mam nadzieje ze ktos cokolwiek napisze :D
billea
Odkrywca
Re: hvar

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 01.09.2005 08:30

gob napisał(a):nikt nie byl na tym kempingu :?:

to moze on nie istnieje :cry:

jeszcze mam nadzieje ze ktos cokolwiek napisze :D

Nie łudź sie nikt nie napisze heheh, ja pytałam na forum już chyba ze 3 tygodnie temu albo wiecej i nikt tam nie był, jaki z tego morał, trzeba jechac obejrzec i samemu zdecydowac czy fajny, jek sie nie spodoba to się zawsze można przenieść gdzie indziej, planujemy być tam 7 wrzesnia na wieczór
Pozdrowienia
gob
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gob » 01.09.2005 12:21

to pewnie sie spotkamy, my bedziemy tam juz 3.09 (z nami bedzie jedna dziewczyna z Tarnowa :D )

do zobaczenia :papa:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 08.09.2005 20:18

Odradzam ten kemping. Położenie zupełnie nie kamerlane, brak klimatu a plaże ... no coż jak dla mnie są bardzo mało atrakcyjne.

Jak Hvar to Lilli lub Mała Milna.
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 09.09.2005 14:25

Milnaaaa?????
Plaża, ok!
Byle nie camp! SYF to definicja najwłaściwsza!!!
MUSIAŁYŚMY jednak tam przeżyc 4 dni...
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 10.09.2005 11:27

wiolak3 napisał(a):Milnaaaa?????

Tak Milna. Osobiście nie nocowałam tam ale jest kilka pozytywnych wypowiedzi na forum odnoście tego miejsca.

Wiola. A czy Ty przypadkiem nie planowałas Lilli przedwyjazdem?Aha no i jak pozostałe kempingi na których byłaś?
billea
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 19.09.2005 11:29

Co do Jelsy sie zgadzam, przyjechalismy, popatrzylismy i ..... pojechalismy do Hvaru. Przez srodek tego campu w jelsie przechodzi droga, zero fajnych plaż i ogólnie camp nie ciekawy.
Wyladowalismy w Milnie, faktycznie super czysto to tam nie było ale moze syf to lekka przesada. Łazienki w miarę, tylko lodówka pozostawiała wieeele do życzenia heheh. Nieprawdą jest co pisał ktos na forum, ze ciepła woda jest płatna, faktycznie stoja jakies dodatkowe dwa prysznice z otworami na monety ale są nieczynne. cena 115 kun za dobe 2 osoby, namiot samochód, za 10 dni pobytu stargowalismy na 1000 kun.
Niestety trzeba przyznac że cena nie jest adekwatna do warunków sanitarnych. Ale poza tym jest to jedyny camp z którego można scieżka w 30 - 40 minut dojść do Hvaru piechotą, innych w poblizu nie ma więc moga sobie ceny dyktować. nastepny najbliższy camp od Hvaru to dopiero chyba w Starym Gradzie. O kazdej porze dnia i godziny ciepła woda ( nawet goraca) duuuzy plus za to. No i oczywiście cała zatoczka FKK, super plażyczki, knajpka na plazy ( kilo małzy 50 kun !!!! kelnerzy super mili jeszcze rakije dostawaliśmy gratis !!!!!) no i przepiekne miasto Hvar , w ogóle pięknie i cudownie było... niestety własnie wczoraj wróciłam i juz nie ma słońca :( :( :( :( :(
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 20.09.2005 07:43

Billea.
Rozumiem, że plaże w rejonie kempu Mała Milna są fajne, tak? Bo pisałaś o Starim Gradzie i nie wiem czego dotyczy wypowiedz o małżach i plażach :roll: :oops:
billea
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 23.09.2005 09:17

ally napisał(a):Billea.
Rozumiem, że plaże w rejonie kempu Mała Milna są fajne, tak? Bo pisałaś o Starim Gradzie i nie wiem czego dotyczy wypowiedz o małżach i plażach :roll: :oops:

Oczywiście MILNY !!!!!! Moze nieskładnie to napisałam fakt :lol:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 23.09.2005 13:11

:D Czyli mamy kolejną pozytywną wypowiedź na temat Milnej.
Kubol
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kubol » 06.11.2005 16:46

ally napisał(a):Odradzam ten kemping. Położenie zupełnie nie kamerlane, brak klimatu a plaże ... no coż jak dla mnie są bardzo mało atrakcyjne.

Jak Hvar to Lilli lub Mała Milna.

Cześć
Czy na campingu Lily są apartamenty do wynajęcia ?
W jakim jezyku komunikować sie z właścicelem campu ?
Muszę osobiście sprawdzic te wszystkie zachwyty .... :D
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 07.11.2005 22:31

Właścicielka kempingu wynajmuje pokoje (apartamenty) we własnym domu w bezpośredniej bliskośi kempingu i morza. Z niektórych apartamentów widać morze (tych wyżej położonych) a z niektórych drzewa, które porastają kemping.

Moi rodzice spędzili tam 3 tygodnie w sierpniu i byli zadowoleni. Pani mówi chyba troszkę po niemiecku, ja z nią rozmawiałam po polsku gestykulując.

Może na stronie www jest email wtedy łatwiej coś ustalić, bo rozmówcy nie muszą odpowiadać na zawołanie :wink: Mogą skorzystać z pomocy kogoś... kto przetłumaczy.
Kubol
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kubol » 08.11.2005 07:36

ally napisał(a):Właścicielka kempingu wynajmuje pokoje (apartamenty) we własnym domu w bezpośredniej bliskośi kempingu i morza. Z niektórych apartamentów widać morze (tych wyżej położonych) a z niektórych drzewa, które porastają kemping.

Moi rodzice spędzili tam 3 tygodnie w sierpniu i byli zadowoleni. Pani mówi chyba troszkę po niemiecku, ja z nią rozmawiałam po polsku gestykulując.

Może na stronie www jest email wtedy łatwiej coś ustalić, bo rozmówcy nie muszą odpowiadać na zawołanie :wink: Mogą skorzystać z pomocy kogoś... kto przetłumaczy.

Bardzo dziękuję za informację .
Spróbuje e-mailem wysłać wiadomość po niemiecku .....
Pozdr.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 09.11.2005 11:41

:D Myślę, że to dobry pomysł.
Następna strona

Powrót do Kempingi