maslinka napisał(a):Były zdjęcia latarni, to znaczy, że dotarliście na Hvar Wasza miejscówka - do pozazdroszczenia
Pozwolili Twoim Dziewczynom zostać w samochodzie w czasie przeprawy promowej? Teoretycznie jest zakaz.
Też zawsze dezynfekuję/myję strategiczne miejsca w apartmanie po przyjeździe; nawet jeśli wygląda, że jest bardzo czysto. Wcale nie z powodu korony
P.S. Dopisałam Twoją relację do listy na pierwszej stronie KMWH
aras519 napisał(a):"Muszę przyznać, że jak dojeżdżaliśmy już do naszego apartmana, to tylko patrzyliśmy na ... tablice rejestracyjne. Ufff ... ulga, nie ma ... Polaków "
Niestety dla mnie to co jest w tej wypowiedzi jest słabe. I świadczy tylko o Tobie i o kompleksach, które w sobie masz. Szkoda, bo piszesz ciekawe relacje i pasujesz je takimi "wstawkami".
piekara114 napisał(a):Byliśmy na tej plaży w 2017. Okropny ukrop tam trafiliśmy, mimo słońca pod chmurkę. No i wracając do samochodu cosik mnie w nogę ukąsiło (jakiś owad) i odczyn alergiczny na kilka dni....
Pivko napisał(a):Mieszkałeś w tym - https://goo.gl/maps/5sL7MDbAF1MrzgPe6 apartamencie ?
Mikromir napisał(a):majkik75 napisał(a):Z naszej zatoczki zmontowałem jeszcze coś takiego, co udało się w trakcie pobytu nagrać
O, dzięki. To daje pewien obraz sytuacji z zatoce.
Powrót do Nasze relacje z podróży