kaeres napisał(a):Jeszcze nie byłem ale podobno jak już się jest na Skywalku i Sv. Jure to warto odwiedzić Vosac, z którego widoki na Makarską Rivierkę podobno gniotą te ze Skywalka.
Twoje zdjęcia z warstwami gór i kolejnych wysp to czysta poezja.
te kiero napisał(a):Całkiem przyjemna uliczka/deptak w tym Imotski. Nie spodziewałbym się.
kaeres napisał(a):Fotki z Imotski mocno podkręcone c`nie ?
LUKASQ napisał(a):Mówi się że na wyspach jest generalnie drożej i co faktycznie na Hvar za wszystko płaci się więcej ?
LUKASQ napisał(a):Mówi się że na wyspach jest generalnie drożej i co faktycznie na Hvar za wszystko płaci się więcej ?
empire13 napisał(a):LUKASQ napisał(a):Mówi się że na wyspach jest generalnie drożej i co faktycznie na Hvar za wszystko płaci się więcej ?
Wydaje mi się że tylko w niektórych miastach (Hvar, Korcula) drożej jest w restauracjach, lody być może pamiątki.
Spożywka w dyskontach raczej normalnie.
Bravik napisał(a):majkik75 napisał(a):To np. lody w tym roku na Hvarze wszędzie po 10 kun, Imotski 6 kun ...
Jak tylko dociągną Jadran do Imotskiego, też będą po 10 kun.
Kapitańska Baba napisał(a):Ładniutkie to jezioro. Nigdy żadnego z nich na żywo nie widziałam, tylko w relacjach więc za każdym razem z zaciekawieniem im się przyglądam
Powrót do Nasze relacje z podróży