m@rek napisał(a):Makar..... napisał(a):... czytam Twoją relację z apartamentu w Ivan Dolac (Hvar) spoglądając na zachodzące słońce
co tam ciekawego w Ivanie
u kogo się zadekowałeś?
Kasia i Krzyś napisał(a):Oczywiście, czekam na Hvar, ale jestem też ciekawa Twojego spojrzenia na Makarską. Wiem, że w sezonie jest zatłoczona, trochę kiczowata i taka "polska", ale jakoś tak nawet lubię
Basik_63 napisał(a):Przycupnę cichutko i powspominam. ( W tym roku bez Hvaru i mojej ukochanej Jelsy) Może czytając Twoją relację choć trochę zduszę tęsknotę, a i może znajdę w niej miejsca do których jeszcze nie dotarłam.
andeo napisał(a):Hej witam się
Świetna z Was ekipa ,mam nadzieję ze przez całe wakacje taka zgodna .Do Makarskiej też udało mi się wdepnąć na chwilkę w tym roku i bardzo mi się podobało miasto .Czekam na dalsze losy
Makar..... napisał(a):Witam
Zasiadam i ja
Właśnie też odkrywam i przy okazji czytam Twoją relację z apartamentu w Ivan Dolac (Hvar) spoglądając na zachodzące słońce Pzdr/m
CROnikiCROpka napisał(a):Ale się cieszę, że wystartowałeś z relacją przed naszym wyjazdem na Hvar Będzie przewodnik po cudownej wyspie
banankochan napisał(a):Również piszę sie na hvar
Rafał78 napisał(a):Oczywiście muszę tu być.
Nie dość , że Hvar to jeszcze pokazany Twoim obiektywem super
Zdjęcie Zavali z góry ( okolice ap. Deveron) echh wspomnienie z 2016 roku
Pozdrav
grynew napisał(a):pawel silesia napisał(a):Rozdział Drugi (dzień 1, Sobota 10.06)
hej
jakim sprzętem, jeśli można zapytać, robisz takie zdjęcia?
razpol napisał(a):Uff. Ledwo zdążyłem na prom..
Powrót do Nasze relacje z podróży