pawel silesia napisał(a): Pierwsza sprawa - zabieramy rowery;
Janusz Bajcer napisał(a):pawel silesia napisał(a): Pierwsza sprawa - zabieramy rowery;
Brat też zabrał dwa - był dwa razy rano w sklepie po chleb
elfik44 napisał(a):Z wielkim zachwytem czytałam Twoja relację z Brać.
Wspaniałe zdjęcia, rewelacyjne opisy.
Odkrywanie Hvar z Tobą to będzie czysta przyjemność!!
słoma79 napisał(a):no to jedziemy...nareszcie
beatabm napisał(a):Tym chętniej czytam o przygotowaniach innych że pakowanie, czekanie dla mnie jest tak samo radosne jak sama wyprawa. Wczoraj własnie poczyniłam pierwsze wyjazdowe zakupy, wir przygotowań czas rozpocząć
Andzia* napisał(a):Będą piękne zdjęcia
Jestem i umilam sobie życie przed wyjazdem czytając Wasze relacje
Janusz Bajcer napisał(a):pawel silesia napisał(a): “No to jedziemy na TEN Hvar?” Marzenia się spełniają, miesiące wyczekiwania i trzymania kciuków… Bardzo się ucieszyłem. Pominę może fajerwerki i napiszę, że wieczorem mieliśmy zarezerwowany apartament w Zavali
Od 9 do 22 lipca tez byłem w Zavali ....
laciatek napisał(a):Dawkujesz emocje, mam nadzieję, że nie przyszło Wam jak nam przepakowywać się na szybko w połowę mniejsze auto po awarii i wypakowywać połowę klamotów
wiolek_lp napisał(a):Paweł pisze- nie może mnie nie być
...Od grudnia jednak sytuacja się zmieniła i za 16 dni ruszamy...
Zasiadam wygodnie i czekam na odcinki
Goniaa napisał(a):Ach ten piękny Hvar ... Dołączam do czytających i oglądających
majeczka napisał(a)::D nie byłam na Hvarze dosyć długo, na pewno są miejsca, których wówczas podczas 4 letnich moich pobytów nie widziałam. Bardzo chętnie odkryję je z Wami...
m@rek napisał(a):majeczka napisał(a):... na pewno są miejsca, których wówczas podczas 4 letnich moich pobytów nie widziałam...
ja byłem 5 razy, przy moim tempie zwiedzania ... Hvar wystarczy mi do emerytury
Janusz Bajcer napisał(a):pawel silesia napisał(a): Pierwsza sprawa - zabieramy rowery;
Brat też zabrał dwa - był dwa razy rano w sklepie po chleb
majeczka napisał(a): Pekara codziennie o 8.00 rano dojeżdżała do nas, wybór pieczywa świetny, bez kolejek, uruchamiania samochodu. Muszę sprawdzić, czy w Bojanic Bad ta procedura trwa po dzień dzisiejszy. Świetna opcja, czerstwym kruhem natomiast zawsze karmiliśmy ryby, mając codziennie dostawę świeżego.
Roxi napisał(a):Pięknie tu u Ciebie i w dodatku zaraz będziemy na Hvarze!
Powrót do Nasze relacje z podróży