Nie było pogody, więc nie próbowaliśmy dotrzeć do laguny w S.N, do powtórzenia w tym roku

Tak samo nie zatrzymywaliśmy się w U. Lucisce ( chodź aut było sporo ) mam nadzieję, że teraz się uda bez jakiś strasznych tłumów

Czekam na ciąg dalszy

neska213 napisał(a):Ja niestety do tej pięknej zatoki nie dotarłam (Vele Lučišće), więc fajnie jest zobaczyć ją czyimiś oczami...Generalnie byłam w ID zbyt krótko, aby móc nacieszyć się Hvarem. Może jeszcze kiedyś... Niedługo następne wyjazdy, więc kolego nie zwlekaj, czekam na więcej
gusia-s napisał(a):
Agata ciekawe czy też będzie taki luzik ?
agata26061 napisał(a):pawel silesia napisał(a):Podsumowując:
Vele Lučišće należy odwiedzić.
Już dawno mam ją wpisaną na moją listę, więc na przełomie czerwca i lipca ją odwiedzę
pawel silesia napisał(a):Roxi pisała o planach polepszenianawierzni drogi Hvar - Sveta Nedjelja. To wpłynie na dostępność wybrzeża.
adrianek90 napisał(a):Ja już się nie mogę doczekać aż pooglądam te wszystkie piękne miejsca. Zamierzam zwiedzić wiele plaż Hvaru, dostępnych i od lądu i od morza.
pawel silesia napisał(a):adrianek90 napisał(a):Ja już się nie mogę doczekać aż pooglądam te wszystkie piękne miejsca. Zamierzam zwiedzić wiele plaż Hvaru, dostępnych i od lądu i od morza.
Hvar to wspaniały kierunek. Kiedy wyjazd? Zabierasz kajak czy ponton?
Powrót do Nasze relacje z podróży