Paweł szkoda, że z Twoich zdjęć, nie można zrobić kalendarza z 365 stronami .
Dobrze, że się nie obraziłeś na amen, bo kazałeś na siebie czekać prawie pół roku
gusia-s napisał(a):Super, że opowieść ruszyła dalej
Katerina napisał(a):Bardzo miłe oku widoki
wiolek_lp napisał(a):Ooooo jak świetnie, że wróciłeś
W takim razie zaczynam od początku tym bardziej, że w tym roku wracamy na Hvar
lotnikwsk napisał(a):Wreszcie CD
no i trzeba od początku bo nie pamiętam
majeczka napisał(a):8O jestem pod wrażeniem...
piekara114 napisał(a):Fajnie, że udało się zdjęcia powrzucać....
Co do tej plaży to w lipcu była zajęta przez FKK, nawet sporo osób było. Nie było szans, gdzieś w rogu się rozłożyć...
agata26061 napisał(a):Cudna ta ośmiornica. Przepiękne Twoje zdjęcia
krakusowa napisał(a):pawel silesia napisał(a):Witajcie!
Ale teraz czas wrócić na
LAWENDOWĄ WYSPĘ!
Pozdrawiam Paweł!
Lepiej późno niż wcale ....nadrobiłam zaległości
W Zavali byliśmy ... w 2008 roku
Chętnie sobie przypomnę te piękne miejsca
Pozdrawiam Anna
Igłą pinii napisał(a):Paweł, super, że relacja ma ciąg dalszy. Twoja bračka opowieść była dla mnie taką kropką nad i w wyborze wakacji 2017 r. Gdy dziś zaczęłam ponownie czytać tę relację, w mojej głowie zaczęła kiełkować tegoroczna trasa Jednym słowem: inspirujesz!
Trajgul napisał(a):Paweł szkoda, że z Twoich zdjęć, nie można zrobić kalendarza z 365 stronami .
Dobrze, że się nie obraziłeś na amen, bo kazałeś na siebie czekać prawie pół roku
To ta podlinkowana przez Ciebie "ośmiornica"pawel silesia napisał(a):W którym miejscu znajdowała się TA plaża?piekara114 napisał(a):Co do tej plaży to w lipcu była zajęta przez FKK, nawet sporo osób było. Nie było szans, gdzieś w rogu się rozłożyć...
pawel silesia napisał(a):piekara114 napisał(a):Fajnie, że udało się zdjęcia powrzucać....
Co do tej plaży to w lipcu była zajęta przez FKK, nawet sporo osób było. Nie było szans, gdzieś w rogu się rozłożyć...
Ja też się cieszę. W którym miejscu znajdowała się TA plaża?
wiolek_lp napisał(a):Pozwolę sobie odpowiedzieć
PS. Zdradzisz czy w tym roku znowu Cro ? I jeśli tak to gdzie
Tayla napisał(a):Paweł tą relacją i pięknymi zdjęciami utwierdziłeś mnie że wybór Hvar na te wakacje 2018 był dobrym...wyborem:)
ps.
jestem rok za Tobą 2017 - Brać, ciekawe gdzie w tym roku się wybierzesz, idąc tym tokiem myślenia w 2019 też tam będę
pawel silesia napisał(a):
agata26061 napisał(a):Paweł mam pytanie czy może orientujesz się, czy ten statek z Twojego zdjęcia, to jakiś c. W sensie, czy pływa z turystami oczywiście.pawel silesia napisał(a):
Najprawdopodobniej na przełomie czerwca i lipca będziemy w Ivan Dolac i raczej nie podejrzewałam, że w okolicy będziemy mogli liczyć na fish picnic.
MariuszD napisał(a):Ten statek to mały wycieczkowiec jakich wiele w tym zakątku Hvar-u. Jeśli chodzi o wycieczki to z Zavali tylko wycieczki na Scedro. Ale jeśli chodzi o porównanie najlepszy rejs a wycieczka na Scedro wybieram zawsze Scedro. Od kiedy zrobiono w roku 2017 na nim "drogi" to w każdej zatoce jest Raj na Ziemi:-). Najbliższe wycieczkowce to Jelsa , Hvar.
Pozdrawiam miłośników Hvar-u:-)
agata26061 napisał(a):MariuszD napisał(a):Ten statek to mały wycieczkowiec jakich wiele w tym zakątku Hvar-u. Jeśli chodzi o wycieczki to z Zavali tylko wycieczki na Scedro. Ale jeśli chodzi o porównanie najlepszy rejs a wycieczka na Scedro wybieram zawsze Scedro. Od kiedy zrobiono w roku 2017 na nim "drogi" to w każdej zatoce jest Raj na Ziemi:-). Najbliższe wycieczkowce to Jelsa , Hvar.
Pozdrawiam miłośników Hvar-u:-)
Dzięki. Być może przetestujemy tą opcje latem
pawel silesia napisał(a):
No to teraz mam już jasność. Mówimy tutaj o plaży "Rarog". Nie odnalazłem zejścia do niej Szkoda bo świetne miejsce.
W tym roku miał być Vis 2 tygodnie, a będzie Čiovo 7 dni. Czekam już z niecierpliwością. Wszystko mamy dograne. Zdradzę, że zaczynam rozpracowywać Trogir i szukam ciekawych miejscówek na wyspie.
wiolek_lp napisał(a):pawel silesia napisał(a):
No to teraz mam już jasność. Mówimy tutaj o plaży "Rarog". Nie odnalazłem zejścia do niej Szkoda bo świetne miejsce.
W tym roku miał być Vis 2 tygodnie, a będzie Čiovo 7 dni. Czekam już z niecierpliwością. Wszystko mamy dograne. Zdradzę, że zaczynam rozpracowywać Trogir i szukam ciekawych miejscówek na wyspie.
Miejsce faktycznie super, a skąd wynajdujesz nazwy zatok ? Na mojej super świetnej, najbardziej szczegółowej mapce Hvaru ta zatoczka oznaczona jest jako Basćanbad
A czemu akurat Ciovo ?
MariuszD napisał(a):Może pomoc
https://www.google.pl/search?q=nautical ... HXwRcOmLgM:
Powrót do Nasze relacje z podróży