borsalino4 napisał(a):Pytanie od poczatkujacego. Czy dojazd z Sucuraja do Jelsy jest niebezpieczny jak pisza na forach? Chodzi o drogi. Pozdr
bouli_pilot napisał(a):Cudna relacja, ja w tym roku wybieram się do Jelsy (druga połowa lipca) Twoje informacje na pewno się przydadzą.
kokosanka napisał(a):Dołączam się do zachwytów - przepiękne zdjęcia!
borsalino4 napisał(a):dzięki za inf;wybieram się z żoną i dziećmi na dwa tygodnie w lipcu do Cro- po raz trzeci po Orebiciu, Puli i Baśce; tym razem tydzień planuję w Podgore, tydzień na Hvar; dopiero czytam o Hvar, ale gdyby się komuś chciało polecić miasteczko gdzie jest plaża żwirowa (nie kamienie i beton) będę wdzięczny; ludzie coś marudzą o pająkach na Hvar.. to prawda? jeszcze pytanie o drogę; to że wąski i kręty to ok, ale żona ma lęk wysokości i jadąc przy urwiskach dostaje białej gorączki; te drogi to coś w stylu Jadranki na Dubrownik?
Elizasz napisał(a):Chętnie oglądam, bo od dawna zamierzałam spróbować HDR, ale jakoś tak wyszło, że nie wyszło... może w tym roku (też będę w Jelsie). No i ze względu na miejsca, które dotąd ominęliśmy na wyspie oglądam
I zazdraszczam lawendy-nie mogę jechać w czerwcu do Cro, stąd zostają mi tylko uschnięte i obcięte badylki
Powrót do Nasze relacje z podróży